ръжди...

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
mitzaka
Автомобил:
Двигател:

ръжди...

Мнениеот mitzaka » Съб 02 сеп 2006 3:42

Имам едно питане, искам да си пооправя едни малки ръждички по Ventoto преди да дойде зимъска, може ли някои да ми каже къде в София мога да го сторя, но да е изпитано.Че дойде ли зимата, ръждите ше заработят с пълна сила, а не искам да ми загрозяват колицата:) Мерси в аванс!

Потребителски аватар
mitzaka
Автомобил:
Двигател:

аааа, и още един въпрос имам...

Мнениеот mitzaka » Съб 02 сеп 2006 4:36

решил съм да си закупя два 17-см говорителя за и се бях спрял на Hertz, можете ли да ми дадете някакви отзиви, добри ли са, за предпочитане ли са пред Alpine или Helix например?

Потребителски аватар
IvanMan
джедай
джедай
Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
Двигател: CRLB

Мнениеот IvanMan » Съб 02 сеп 2006 5:55

аз лично предпочитам pioneer пред hertz, виж ето тук: http://www.avitel-bg.com/index.php

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Нед 03 сеп 2006 1:19

И аз искам да направя същото на моита кола ама проблема е че бояджиите се правят на луди като кажеш че искаш да ти оправят три петна с диаметар половин сант.

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Нед 03 сеп 2006 8:44

хе ама много сте интересни... :D че разбира се , че ще се правят на луди - то те работят не за слава, а за пари.... къде е номера да се мъчи да ти оправи петната, да напасва боята и къде е да го "измааа" целия капак да кажем... колко би трябвало да ти клъцне главата в единия или другия случай... :twisted:

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Нед 03 сеп 2006 19:31

Бе не сам много сигурен.Напасването на боята-кво да му напасваш Голф с стандартна заводска боя.Най-малкото един професионалист които си даржи на името не би трябвало да връща клиенти и то особенно за финни а не хамалски работи.Съвсем естествено е да вземе повече пари за труда хем и на теб щи е по евтино хем и тои за по-малко работа повече пари и ще му остане време за още една поръчка да оправи(в сравнение с цялостно на капака).Ама те нали са хамали искат да ти садерат кожата от гарба та затва хем аз си карам с раждата хем той си чеше м....те без работа.

Потребителски аватар
sebastianz55
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sebastianz55 » Нед 03 сеп 2006 20:16

Аз от херца съм много доволен за сега - добре държат честотите. Но имай предвид, че не всичко зависи от говорителите все пак и касетофона има мнооого голяма роля, а и окабеляването си има влияние.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”