Здравейте на всички! Помогнете ми да избера мейду две коли. Дилемата ми е между хонда сивик 5 ген и Голф 3 TDI 95 година (5000 лв). Определено съм фен на хонда, но също така съм фен и на дизеловите коли. Какво е вашето мнение по въпроса.
Съжалявам за грешката днес не мога да се сабудя .

Помогнете ми да избера........
-
- Автомобил:
- Двигател:
Помогнете ми да избера........
Последна промяна от lamerko на Нед 03 сеп 2006 13:20, променено общо 1 път.
- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Помогнете ми да избера........
lamerko написа: Дилемата ми е между хонда сивик 5 ген и Голф 3 ГТИ 95 година (5000 лв). Определено съм фен на хонда, но също така съм фен и на дизеловите коли..
според теб Голф 3 ГТИ дизел ли е?

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 21:08, променено общо 1 път.
- versace
- Автомобил: Ex Touareg present Mercedes ML
- Двигател: 320 CDI 224 Hp
Re: Помогнете ми да избера........
Ludia написа:според теб Голф 3 ГТИ дизел ли е?
Що се стряскаш на човека. Не виждаш ли че е нов. Просто можеше да попиташ за какво става въпрос, може да се е объркал нещо. Ако станеш фен на друга марка, примерно на Алфа и попиташ в тяхния форум за първи път някакъв лаически въпрос и получиш подобен на твоя отговор как ще се почувстваш?
@lamerko дай по-изчерпателно инфо за двете коли. Така ще получиш отговори само като този на колегата.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Дилемата е тази, че от много време искам хонда. Обаче сега това предложение ми се струва, че не е за изпускане 95 година TDI за 5000 лв.
Колкото до хондата още не съм харесал никоя просто на такъв модел съм се спрял 5 ген с 1.5 двигател пак 90 коня. Разбира се тя едва ли ще е 95 година понеже трудно се намират 95 год 1.5, но не е и невъзможно.
Колкото до хондата още не съм харесал никоя просто на такъв модел съм се спрял 5 ген с 1.5 двигател пак 90 коня. Разбира се тя едва ли ще е 95 година понеже трудно се намират 95 год 1.5, но не е и невъзможно.
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
мен ми се струва че на това ТДИ не му е чиста много работата тия коли си държат пари над 6000лв освен ако няма нещо за правене -запомни че читав немски дизел (особенно ТДИ и голф) и малко пари не са синонимиlamerko написа:Дилемата е тази, че от много време искам хонда. Обаче сега това предложение ми се струва, че не е за изпускане 95 година TDI за 5000 лв.

- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Щом си фен на дизела взимай него, стига да е читав де. И аз честно казано се кефя на хондите - изглеждат добре, сравнително икономични за вървежа си, но посети и хонда форума - там имаше някъде тема за "хонда усещането", та по спомен ще перефразирам темата и мненията на хонда маниаците, където преобладаваше следната фраза "може да чукат камъчетата по калниците (няма подкалници) и да е дразнещо, може да скърца купето, но аз и се кефя, няма друга такава кола..."
Моето мнение е че комфорта на Г3 е на доста по-високо ниво. Ще имаш и малко по-малък разход за гориво, основно ще се усети ако шофираш повече градско, там дизела има много голямо предимство. И както казаха по-нагоре колегите, ремонтите (да не ти се налага) са доста по-евтини на голфа (независимо, че хонда феновете ще го оплюят и т.н.).
хонда форум написа:Много пъргава,много удобна и.т.н....всеки знае за плюсовете на Хонда!
Но даоста зле обезшумена,гумите се чуват силно в купето което на дълъг път без музика може да те подлуди,и както казва колегата surr3a1 постоянно от някъде скърца.
Моето мнение е че комфорта на Г3 е на доста по-високо ниво. Ще имаш и малко по-малък разход за гориво, основно ще се усети ако шофираш повече градско, там дизела има много голямо предимство. И както казаха по-нагоре колегите, ремонтите (да не ти се налага) са доста по-евтини на голфа (независимо, че хонда феновете ще го оплюят и т.н.).
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”