Напоследък карам много неразумно , макар все да си повтарям да внимавам . Налага се да карам в задръстванията, по 40 км на ден в София. И вчера реших да карам след някоя шофьорка - това беше наказанието ми, трудно беше но издържах ..от младост до сточна гара.
Девойката беше с опел астра комби ... караше като жена ... адски изнервящо ... ама аз бях твърд и спазвах дистанция ...даже започнах да се оглеждам настрани и да се радвам на живота.
Иначе имам книжка от 16 години и една катастрофа само на 3 тия месец след вземане на ккнижката , в една поледица - калника и бронята в един фиат дето беше застанал напреко на пътя. Минал съм над 500 000 км (100 000 в София)
Споделете вие какво правите за да карате безопасно и внимателно ?

Наказание за нагъл шофьор.
- Iavor
- Автомобил: Škoda Octavia VRS
- Двигател: CEGA 2008
Re: Наказание за нагъл шофьор.
kossel написа:Споделете вие какво правите за да карате безопасно и внимателно ?
Пускам си "Мила Голд" или Джудас,и се кефя на живота!
Зареждам се положително,даже оня ден пуснах една изключително нагла девочка с един баварец , на Пионерския Дворец.

(Бая се почудих дали да я пусна-а след това карах след нея.За справка-оттам до НДК напарави 6 нарушения.

- poGo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
20vTurbo написа:Аз качвам жена ми в колата ...
А аз обратното

ЕЕЕЕЕЕХХХ, липсват ми годините, когато бях млад шофьор, трафика беше с ПЪТИ по-рехав и аз просто си се возех с 30-40 кмч., по-точно придвижвах се и не се състезавах с никой!!!

- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2017
- Контакти:
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Отдавна вече не юркам из града, карам си бавничко, превключвам на 2000-2500, слушам си музика и хич не ми пука. Това не значи, че не съм нагъл понякога, даже доста често се бутам напред, и заобикалям колони, но няма начин. Забелязал съм 1000 пъти, че като цяло от т.А до т.Б пристигам за същото време, за което пристига и някой нервак, който по пътя е напсувал 100 човека, и е бил напсуван от 5х по толкова. Просто в София не е важно да ръчкаш на всеки светофар, (защото на следващия просто ще чакаш повече), а да избираш правилната колона, и да хващаш зелената вълна, доколкото е възможно. Вече като попадна в адското задръстване, волумето ма мах с някоя любима песен, облягам се назад, радвам се на живота, и се успокоявам, че дизелака почти не харчи на празен ход

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”