Еххх мъъъъъкаааа -крадци!

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
gti_power
Автомобил:
Двигател:

Еххх мъъъъъкаааа -крадци!

Мнениеот gti_power » Чет 06 яну 2005 0:26

еххх днес аз толкова щастлив бях при ваското1 измайсторохме голфчето почна да си бръмчи и върви а и ще спира как си требе,
и хом щастлив спирам в центъра около 17:00 пред дон-домат на ул. 6ти септ. отивам на работа на съседната пряка , и кам 19:00 отивам кам голфчето да си ходя и от ъгъла жално чувам как ми вие алармата и кво да видя
вратата ми хироко зееее и вътрко кво ли ми няма ?!?!
еми кфо
ГАДНОТО "NEO" от технополиса дето струва кажи речи 150лв чисно ново
ама така грубо извадено че ем че ми беше почупена решетката на таблото ми събсем са и *б*ли майката па и парното ми трошили докато го вадят ...
б*х ги у зверовете а най ме е яд за вратата щото бях сменял дръжките с по широки о/ло ключалката да не може да чоовъркат под нея
е бяла ми смазали полвината ламарина докато успеят на баият отверката и после е имало едно дълго мазане наляво надясно нагоре надоло , па накрая са я отворили и са го зели ... да го зимат тъпото НЕО , ма са ми омазали цялата врата ..... добре че през стъклото не везнаха :evil:

кво да ги правим тези дръжки и врати
като я китна и направя без дръгки ще ми счупат прозореца .....

е нямам думи ...

:evil:

в каква дъжава живеем просто ... е колко трябва да си смел за некфи си 50лв дето ще го продаде тва нео да си търси Smackbum bishop

айде със здраве :roll:

Потребителски аватар
gti
Автомобил: MK4 R32
Двигател: BFH 2003
Контакти:

Мнениеот gti » Чет 06 яну 2005 1:43

Наистина неприятна случка,ръцете да им изсъхнат дано :evil: :evil:

Потребителски аватар
pinci
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот pinci » Чет 06 яну 2005 9:12

За съжаление, нищо не може да се направи вее. Аз го преживях същото лятото. Пожелавам ти в близко бъдеще да видиш как някой олигофрен човърка някоя съседска кола да го хванеш, да звъннеш и да дойдем всички да си изкараме яда

Потребителски аватар
FLY
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FLY » Чет 06 яну 2005 10:13

съчувствие и подкрепа изказвам

Потребителски аватар
GoGo82
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GoGo82 » Чет 06 яну 2005 10:21

Кофти случка! На мен преди година и половина на главния вход на УНСС :!: ми бяха разбили ключалката, но са били тъпаци и като не са намерили панела (защото си беше в мен) нищо не са взели. Но ключалката беше станала на гъз. :x Мислех си от вътрешната страна на вратата да и заварят около ключалката малко железа за да се подсили, но за какво...после да ми замине джамчето!

Потребителски аватар
vaskoto1
майстор Падна ли ми!
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vaskoto1 » Чет 06 яну 2005 10:25

е аре стига бееее!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
баси точно си говорихме днеска на тия теми...край повече пред никой зъб не обелвам за музики и каквото и да е по колата вътре!!!! баси каръка.... :evil: :evil: :evil:
ела да я понагласиме вратата-да прилича на нещо поне.
мамичката им копеленца...абе аз един само ще си хвана някой ден ма що има да патиииииии a boi de a boi de a boi de a boi de :dummy: bishop

Потребителски аватар
vw_golf_2_Memphis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_golf_2_Memphis » Чет 06 яну 2005 10:33

...

Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Пет 21 яну 2011 19:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 06 яну 2005 11:35

просто човек да не си оставя колата вече никъде мамка мууууу, аз на голфа както се знае си свалям целия касетофон вече...а треперя на корсата щото е вграден, не че е нещо особено ама се вижда от 100 километра, вече не издържам баси мръсните гадни наркомани да умрат всички от свръхдоза сега.....

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Чет 06 яну 2005 12:07

Сори за голфчето, ОБАЧЕ: Ако ги беше фанал... и те са трима... и са друсани... знаеш ли кви шутове можеше да ядеш? Казвам го защото на мен ми се случи. Е верно не успяха да вземат нищо, но главата ми беше бушон 7 дена! Тъй че понякога е по-добре да ти гепат касетофона, от колкото да лежиш в болница за некво тъпо НЕО. Врата се оправя, касетофон се купува, ама здраве... Всичко ще бъде наред

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 06 яну 2005 12:25

уффф и това е вярно ако са повече и не са страхливци може и да изядеш шамарите...аз с двама съм се оправял на илиенци, ама единия избяга, а другия остана и яде много бой ...

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Чет 06 яну 2005 12:50

Вадиш една газово пистолетче като пич и гърмиш пък после и да са трима пак ще изядат големия бой. . . сега се сетих за оня пич от клуб Хонда дето си видял откраднатата коля в движение и я гонил из цяла софия но като го стастигнал. . . a boi de :weep:

Toledo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Toledo » Чет 06 яну 2005 13:32

Гадост :evil: На мен са ми гепили 3 касетофона и затова полудявам като видя оферти за "втора употреба " касетофони, панели, огледала, халогени, лайсни и т.н.

Потребителски аватар
gti_power
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gti_power » Чет 06 яну 2005 15:11

мерси на всички аз че сам го преживял сам го преживал, се пак са ми крали цяла кола;)
дразна се че са изпотрошили пласмасариите вътре голям прас за НЕО-то :evil:

ваското1, дявола си няма др. работа ейй ...... :evil:

scuba, еми ако са 3ма на дали ще им се отварям ама ако е 1 ,2ма бих ги лежал .... bishop

друго си е да пише във вестника "гневен потребител на голф уби 2ма крадци" ;-)

главата напред дреме ми закърпих вратата и оправих жабката , само решетка декоративна ще си купя тия дни от ИЛИЯН , аз бях говорил с него
и следващия касетофон ще си го носа в раничката :lol: 8)

п.с със здраве и умната :)

сега се чудя не си заслужава наистина да си окрепиш дръжките , мислех си да изрежа чопчето за заключването в дръжката дето го чоплят и отварят и тем подобни щуротии ама като неуспее да отвори кой знае кво ще направи
я ще строши стъклото я ще ти надере цялята кола :evil:

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Чет 06 яну 2005 15:25

Брат, те ако решат, ще ти краднат колата барабар с теб, жената и децата!!!! Оправия от тази напаст няма. Трябва да се свиква да се живее така. Най-лошото е че се получава, че ТИ трябва да лежиш 2_ма наркомани, дети са крали, крали, та си окрали майката! Ама накрая ти си виновен, че си си защитил ПРАВОТО НА НЕПРИКОСНОВЕННОСТ И ЛИЧНА СОБСТВЕНОСТ. Тва е! Ебати държавата!

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”