предлагт ми да си купя VW JEttA само че нищо не знам за модела
ще ви бада благодарен ако ме ориентирате за плюсове минуси цени на резервните части или ме насочете къде да прочета нещо. Знам само че е 1,3 карбуратор, 89 година и че няма газ
предварително благадаря

VW JEttA дали да я купя
- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
ами има багажник, не малък
1,3 мотора е 55 коня, най-вероятно МН-здрав и непрретенциозен, хапва бензинец обаче, щото е слабичък за това купе
частите са евтини, разбират ги повечето квартални майстори тея коли...ако не те притеснява малката мощност /карал съм такава кола/ просто нямаш ядове с нея
виж разбира се в какво общо състояние е-окачване, ламарини, двигател
1,3 мотора е 55 коня, най-вероятно МН-здрав и непрретенциозен, хапва бензинец обаче, щото е слабичък за това купе
частите са евтини, разбират ги повечето квартални майстори тея коли...ако не те притеснява малката мощност /карал съм такава кола/ просто нямаш ядове с нея
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Pichaga написа:ами има багажник, не малък
Приятел има 1.3 ГТ питаи го как си намира части за него..
По добре пич кажи номера на двигателя да не се окаже някоя трудно за намиране част че ужас.. вече се видяхме в чудо с един такъв карбуратор 58 коня мисля че беше машината
- Goti4eskiq
- Автомобил:
- Двигател:
redhot2 написа:хапва бензинец обаче, щото е слабичък за това купе
колко е нормално да се очаква от този автомобил на градско
Колегата Red_Jetta мисля че е дал малко розови данни за разхода.Не знам от личен опит ли го казва.При мен Вектра 1.4 карбуратор на градско ми даваше 12,а би трябвало по малко да дава с този двигател и такова купе.
- gogul
- Автомобил:
- Двигател: 1989
- Контакти:
Аз съм с 1,3 ,карам само на газ-10/100 градско ,8/100 извън-натоварена кола! С намиране на части,не съм имал проблем.Извън града спокойно си я карам 110-120,без да я тормозя ,на бензин преди съм стигал 150-160.Единствено при изпреварване и в баир може да почустваш недостиг на кончета,ами това е общо взето.
- Goti4eskiq
- Автомобил:
- Двигател:
Red_Jetta написа:моя грешка, данните от по-горе са за моторите 55кВт (1,6)
ето истинските за 1,3
5,5 - 6,0
7,3 - 8,1
7,9 - 8,7
автоматична скоростна кутия на този двигател не се комбинира
данните са още по-розови но това го пише в книгите (Jetta Betriebsanleitung) и става дума за нови коли все пак
Red_Jetta дано да си прав.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”