Та колеги, по стечение на обстоятелствата се занимавам с компютри и по-точно програмиране. Та виждам, че постоянно се качват снимки или за да си покаже някой нещо или че си продава нещо и поради куп други причини. Мисълта ми е да сложиме една галерия където да се направят основни албуми и всеки потребител да може да си прави албум, за да си качва в него снимките. Естествено за това ще прикрепя подробно ръководство. Моят въпрос към администраторите на сайта/форума е дали могат примерно да регистритарт един събдомейн да кажем gallery.vwclub.bg и чрез този адрес да се отваря галерията. Та мисля, че идеята не е лоша, все пак щом мога да помогна с нещо. Ако някой в момента се пита: "Тоя кво ли шЪ иска", отговорът е нищо, просто щом мога да помогна -> правя го. Чакам одобрение на идеята. От моя страна това ще ми коства 1 час.
П.С Готиното е че ставаме независими от сайтове като снимка бг и всички други, на които хората се опитват да си качват снимчици.

Галерия
- blackpearl
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Vasseto
- Автомобил: Passat B7 Passat B5_5 Jetta V
- Двигател: CFFB AVF BXE
Примерно така ли да изглежда:
www.vwclub.bg/~Vasseto
www.vwclub.bg/~Vasseto
- blackpearl
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не. Ето така:
http://coppermine-gallery.net/demo/cpg14x/
Естествено има различни теми и галерията с огромни възможности, а това което не ни харесва като имам време ше го оправя сам
http://coppermine-gallery.net/demo/cpg14x/
Естествено има различни теми и галерията с огромни възможности, а това което не ни харесва като имам време ше го оправя сам

- FreeSoul
- Автомобил:
- Двигател:
Значи идеята е супер само че имам няколко въпроса. Не трябва ли определено място за тази галерия, я си представи 7000 потребителя да качат по една снимка 300к, ами ако качат две, ще има ли достатъчно място за всички. И на мен ми е писнало да слагам в snimka.bg ама тук неможе (засега). Надявам се да стане.
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
най-вероятно няма да е тоз копермайн, щото е много дебел.. и няма да му ползваме всички опции.. а тва "портване" към пхпбб.. нещо не съм въодушевен от него..
ще го направим интегрирано към форума.. само требе малко търпение, та да го избацаме да е красота и изящество.. и скорост...
споко.. че го напраим...
ама отсега да кажа, че ремоте линк на картинки няма да е възможен...
ще го направим интегрирано към форума.. само требе малко търпение, та да го избацаме да е красота и изящество.. и скорост...
споко.. че го напраим...
- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
wili98 написа:най-вероятно няма да е тоз копермайн, щото е много дебел.. и няма да му ползваме всички опции.. а тва "портване" към пхпбб.. нещо не съм въодушевен от него..
споко.. че го напраим...
aaaaaaaaa не!
ти наясно ли си колко теми с картинки има???
1 000 000!?!?!
Вили!!!
поне измислете някакъв скрипт или де да знам
да провери линковете на снимките в старите теми да ги изтегли запише на сървъра и да ги пусне по новата система!!!
също така ако се махнат ремоут-а
ще се товари трафика и машината (не че засега бърка де...)
също така го мисли да може да се прилага снимка от файл на пц-то и от линк
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”