Палене с пуснати фарове?
Палене с пуснати фарове?
Да ви запитам вие как палите.....с пуснати фарове или си ги гасите преди да запалите....и това палене на фарове издухва ли акумулатора по бързо 

- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Re: Палене с пуснати фарове?
Orlio написа:Да ви запитам вие как палите.....с пуснати фарове или си ги гасите преди да запалите....и това палене на фарове издухва ли акумулатора по бързо
Е ти как успяваш да палиш с пуснати фарове, като на VW се гасят докато върти стартера

- blagoykata
- Автомобил: Пасат
- Двигател: АФТ 1996
-
- Автомобил:
- Двигател:
dobrinb написа:scuba написа:dobrinb написа:...автомобили, видях едно Тико...
Говорим за АВТОМОБИЛИ колега, не заа Тико.
А моите се палят 5 сек., след като запаля двигателя. И се гасят 5 сек. след като изкл. двг
В тоя смисъл, не говорим за допълнително поставени екстри, ами за серийните варианти
аххаха яко

опитвам да не паля на фарове,е ако съм ги забравил ...лошо

някои пробвал ли да пали с вкл. фарове,парно и радио ?

bomber написа:И при мен докато паля на фарове ,примигват и също плеъра се изгася за момент,но интересно е ,че някой път не се гаси.
същото и при мен и още не мога да зацепя защо изключва плейъра когато му скимне-някой път се гаси,някой път си остава включен докато върти стартера...странна работа.
иначе на мен ми се струва,че моят таралясник(3-ка) не гаси автоматично фаровете като завърти стартера,по скоро до фаровете не достига достатъчно ток заради стартера и примигват.
затова ги гася преди да подпаля,както и всякакви други консуматори на ток

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”