Защо проблемите се появяват зимата.???

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Защо проблемите се появяват зимата.???

Мнениеот °niksi° » Пон 07 фев 2005 18:37

След като онзи ден се оказа че акумулатора вече ме предава, днеска се оказа че ми тече радиатора. Лошото е че го видях в края на лятото ама мислех че е мокро щото бях минавал през локви, а то се оказа, че е пробито. Изглежда се е било позапушило и сега в най-неподходящия момент протече. Утре ще търся от къде тече и се надявам да е или пукнат мъркуча или поне да е там около мъркуча.

Потребителски аватар
rmk
Автомобил: KIA Sportage 3
Двигател: 1.6 GDI

Мнениеот rmk » Пон 07 фев 2005 21:19

Кофти работа, дано се оправиш.
А по въпроса защо проблемите почват през зимата има обяснение за всичко. Примерно от студа пластмасата става твърда, не се огъва и по-лесно се пука и чупи и точно така може да ти се е дочупил радиатора. Аз бих налял добавка за залепване на течове по охладителната система. В старата кола съм наливал с положителен резултат.

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Пон 07 фев 2005 21:42

Ами ще пробвам дано само не запуши нещо което не трябва.

Потребителски аватар
rmk
Автомобил: KIA Sportage 3
Двигател: 1.6 GDI

Мнениеот rmk » Пон 07 фев 2005 22:29

Най-добрия вариант е да я сипеш и да излезеш малко ивънградско. Ако можеш да врътнеш 50тина километра - идеално. За да се разтвори добре и да залепне навсякъде.

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Сря 09 фев 2005 15:38

Да бе мамка му!!! И аз това се питах, защото като я карам през лятото, нищо и няма на бричката. Всичките ни беди идват от зимата. Дайте да направим един комитет против студа и да видим как може да се избегне това нещо. На запад разпръскват градоносните облаци с ракети... тука може да сложиме некви печки край шосетата, та да е малко по топло... :drinking:

Потребителски аватар
brabus
R-циклопедист на VW
R-циклопедист на VW
Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
Двигател: 1991 2003
Контакти:

Мнениеот brabus » Сря 09 фев 2005 15:49

Ами, за да ни е гадно.
Защо на мен ми се скъса жилото на съединителя, вчера сутринта, когато беше -18 С, а не лятото. Ами точно затова, за да не клеча на топло, да свалям корите под таблото и да чувам едни звуци от пластмасата все едно ще се спука от студа. Ето за това. :x

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Сря 09 фев 2005 16:54

VW_FEN написа:Да бе мамка му!!! И аз това се питах, защото като я карам през лятото, нищо и няма на бричката. Всичките ни беди идват от зимата. Дайте да направим един комитет против студа и да видим как може да се избегне това нещо. На запад разпръскват градоносните облаци с ракети... тука може да сложиме некви печки край шосетата, та да е малко по топло... :drinking:

Съгласен съм, искам да съм съпредседател!
мамку му вече май всички разбраха за проблемите ми с бензиноват помпа, акумулатора и като капак шлайфане на глава.
Аааа да скъса се и жилото на лявото огледало, а маркучите на чистачките направо се пръснаха като стъкло

VANKATA
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VANKATA » Чет 10 фев 2005 18:04

Е...ти късмета.Сутринта тръгнах с Пасатора и кво да видя-под него масло.Тече някъде около агренажа.Утре ще го преслушам,но сигурно от студа някой семеринг е дал фира.Прав е колегата , че всички гадости стават в най-големия студ.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”