Внос от германия?Как?документи?

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
SixKillerVR6
Автомобил:
Двигател:

Внос от германия?Как?документи?

Мнениеот SixKillerVR6 » Нед 25 фев 2007 22:19

Здравейте на всички. Скоро време (надявам се) ще замина в германия при един братовчед и искам да вкарам пасат Б4.Колата ще я търся от собственик а не от автокъща...ще поседя там и ще се поразровя из обявите.Въпросът ми е някой от вас по-компетентен да ме светне как стоят нещата с документацията и тънкостите които трябва да се направят там за да я докарам до българия безпроблемно и да я регистрирам тук.Да речем че съм я намерил вече там какво и каде трябва да набавя като документ и т.н. ... мисля че ме разбрахте ще се радвам ако някой може да помогне.Благодаря.

П.С.:Сега нужно ли е да си взимам международния паспорт с мене или вече само с лична карта като европейци :lol: :?:

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Внос от германия?Как?документи?

Мнениеот buFka » Нед 25 фев 2007 22:22

SixKillerVR6 написа:Здравейте на всички. Скоро време (надявам се) ще замина в германия при един братовчед и искам да вкарам пасат Б4.Колата ще я търся от собственик а не от автокъща...ще поседя там и ще се поразровя из обявите.Въпросът ми е някой от вас по-компетентен да ме светне как стоят нещата с документацията и тънкостите които трябва да се направят там за да я докарам до българия безпроблемно и да я регистрирам тук.Да речем че съм я намерил вече там какво и каде трябва да набавя като документ и т.н. ... мисля че ме разбрахте ще се радвам ако някой може да помогне.Благодаря.

П.С.:Сега нужно ли е да си взимам международния паспорт с мене или вече само с лична карта като европейци :lol: :?:

Пусни търсачката, вече го обсъждахме много пъти...

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Нед 25 фев 2007 22:22

А преди да пуснеш тази тема, използва ли търсачката!? Доста отговори щеше да ти извади....

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Нед 25 фев 2007 22:23

dobrinb написа:А преди да пуснеш тази тема, използва ли търсачката!? Доста отговори щеше да ти извади....

пак ли ти бре mhihi

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Нед 25 фев 2007 22:24

buFka написа:
dobrinb написа:А преди да пуснеш тази тема, използва ли търсачката!? Доста отговори щеше да ти извади....

пак ли ти бре mhihi

Аха, аха :wink:

Потребителски аватар
SixKillerVR6
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SixKillerVR6 » Нед 25 фев 2007 22:25

сори моя гршка...простете :oops:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”