Ей тоя голф ме изкефи...
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Пет 21 яну 2011 21:43, променено общо 1 път.
- rmk
- Автомобил: KIA Sportage 3
- Двигател: 1.6 GDI
Ами задното окачване на синхрото не е със мост, а има носачи. Освен това чашките на амотрисьорите са по-ниско заварени за самия амотрисьор отколкото на нормалните голфове. Затова ако просто се сложат амотрисьори от нормален голф и получаваш поне 10 сантимера надигане. Освен това като се извади пружината, под нея (точно върху чашката) се слага подложка и после като сглобиш нещата се получва леко натегната пружина и купето стои още по-виско (тоест не ляга). Сега отпред. Шенкела е хванат с два болта за предния амотрисьор. Нека ги наречем горен и долен. Ако се развият и после се завият долния болт на амотрисьора с горния на шенкела се получва автоматично около 10 сантиметра повдигане. За да се стабилизира конструкцията се слагат две здрави планки с по 3 дупки които обхващат шенкела и амотрисьора. Прави се и системата с подложката под пружината и готово.
А колкото до мивката - не питай ....
А колкото до мивката - не питай ....
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Пет 21 яну 2011 21:44, променено общо 1 път.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Пет 21 яну 2011 21:44, променено общо 1 път.
- rmk
- Автомобил: KIA Sportage 3
- Двигател: 1.6 GDI
Няма да се разбие нищо повече отколкото на обикновен голф, дори по-малко, защотото е повдигнат с повече от 15 сантиметра. А ако се внимава и се огледа терена предварително опасност няма, аз лично съм се возил и съм го карал и е доста готино. Чувстваш се като в джип. Из града като спреш на някой светофар и можеш да гледаш в цялото купе на колата пред теб. А пък и всеки те гледа странно ......
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”