Ченгетата са навсякъде из центъра на София

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Ченгетата са навсякъде из центъра на София

Мнениеот CellNet ™ » Чет 10 мар 2005 16:45

Сигурно ви звучи тъпо но сега се връщам от КАТ Дървеница след като получих призовка да се явя там днес и кво да ви кажа сядам на един стол и ми пускат запис /клип4е/ от центъра на София Витошка, Черни връх Вапцаров и Семинарията и кво да видя :shock: моят Г3 как подминава знака СТОП :lol: на Семинарията за към центъра и ченгето вика я сега да видим кой го кара, обаче нали е с тъмни прозорци ни6то не се вижда. На записа има дата и 4ас и ме питат твойта ли е колата, давал ли си я на някои друг да я кара и др въпроси и после вземи това акт4е за 30- 50 лв и 7 то4ки. Направо сам бесен :twisted:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Чет 10 мар 2005 16:55

следващия път преди да ходиш да се гледаш по ТВ-питай :roll:

Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CellNet ™ » Чет 10 мар 2005 16:57

ок ве4е 6те знам

Потребителски аватар
gti_power
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gti_power » Чет 10 мар 2005 18:35

и ква е поуката да се отрича всичко или ? :)

Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CellNet ™ » Чет 10 мар 2005 18:59

Аз мисля че няма поука - поуката е да се спазват знаците и скоростта. Казаха ми че ако не съм бил аз, да доведа човека който е бил, а ако незнам кой е пак аз отнасям акта. Така че смело и сега му е времето ако някои има човек в КАТ да оправи акта да пусне едно ЛС. :lol:

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

ok

Мнениеот group® » Чет 10 мар 2005 20:32

и мен ме 6тркнаха с стотина и като глупак отидох и и за оште 1 км штяха да ми вземат кни6ката(ина4е записа бе6е в на4алото на слаум по вапцаров и тоя каза 4е надолу сам би с над сто и кусур но го няма на дат4ика :P ). ина4е на4ина бил да не се ходи тъй като не се дава ли4но призовката

Потребителски аватар
Nova
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nova » Чет 10 мар 2005 21:24

Целнет, би ли обяснил къде по точно това? Че не се сещам на семинарията да има знак стоп, а и витошка е доста далече от там :)

Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CellNet ™ » Пет 11 мар 2005 10:20

Значи те май са снимали от кола, като съдя по записа. :lol: А Стопа се намира на Семинарията посока като идваш от Студентски град към Центъра, след като се подмине бензиностанцията /която ти се пада вляво/ 100 м и излизаш на трамвайните линии които трябва да пресечеш и точно там преди тях има един мижав знак. Най гадното там е че няма видимост и се изнасяш след знака, спираш оглеждаш се и тогава продалжаваш. На записа се вижда как спирам за да се огледам ама съм 2-3 метра след знака и те не го признават. :cry:

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Пет 11 мар 2005 10:27

А така, как искат да се спазва тоя знак, след като е сложен кофти и както казваш ти няма видимост... да го сложат по-напред бе да му се не види!!! Ама нали всичко е направено с цел не да те улесни и да е безопасно, ами да ти вземат парите и точките от талона просто ей така и да ти е гадно... абе такава ни е държавата - гадна. Но то до голяма степен си зависи от хората... И за съжаление сме малко тези, които искаме нещо да се промени към по-добро. :cry:

Mal
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mal » Пет 11 мар 2005 10:31

има някаква акция в София. Аз на 8 март имах леко ПТП, ама вследствие на него отиде бронята и падна номера. Сложих го на предния джам и питах куките може ли така. Те викат, че можело. Да ама вчера ме спряха едни и викат, че по де да знам кой ти там член трябвало да ми вземат книжката. Както и да е оправих се с тях, ама после ме съпроводиха чак до нас, за да не ме спрат други и казаха, че имало акция. И вярно, гледам пълно с куки.
А и още нещо. За отнемане на предимство каква сума ще ме ожулят, знае ли някой

Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CellNet ™ » Пет 11 мар 2005 10:59

Попитах ги аз ако заснема със цифровата си камера как Патрулките из Центъра засичат колите без да са с включени светлинни и звукови сигнали и как карат в насрещното и как се движат по трамвайните линии в подлеза на НДК за да спестяват бензин и др. мога ли да го представя някъде и те отговориха /ехидно/, че за тях не важат тези правила. Аве направо съм ужасен от властта която им се даде да си правят каквото си искат и да взимат подкупи вси4ки. :x

Потребителски аватар
Sunny
Дезертьор
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sunny » Пет 11 мар 2005 11:24

Mal написа:А и още нещо. За отнемане на предимство каква сума ще ме ожулят, знае ли някой

Отнемане на предимство с което виновно причиняваш ПТП - от 100 до 500 лв и 6 + 3 т.

Потребителски аватар
Nova
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nova » Пет 11 мар 2005 12:21

Ужас, аз всеки ден минавам оттам на връщане от работа. Дори ги видях хиените. 1-вия път бяха пред островчето, а втория в отбивката при бензиностанцията в дясно. Въх а и нямам спомени как минавах оттам... ама май бях на 1-ва постоянно и спирах защото имаше коли пред мен... ще видим.
П.С. Ако ме снимат, а колата е собственост на човек без книжка? :roll:

Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CellNet ™ » Пет 11 мар 2005 12:24

Nova написа:П.С. Ако ме снимат, а колата е собственост на човек без книжка? :roll:

Това мисля е много яко. lol

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пет 11 мар 2005 12:34

nova днес колежката ми беше на дело на един приятел който са го снимали на синьото кафе да минава на червено, до 1 месец ще има резултат и тя мисли, че ще го спечели, обещавам да пиша какво е станало

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”