протестче срещу дупчиците ще си организираме май...
- biol
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз съм за писна ми вече мам%$$#&$ им ама не протест а с камъни
ако не ги изгоним какво ли още ни готвят
дупки
:f_ckyou: :f_ckyou:
гледахте ли по нова телевизия с какво къпят дупките стар асфалт на цената на 1 качество и как нема да е така
а за тракия не ми се говори, така е като сме
и обичаме по 2 пъти
на цер^%*($@#@ски ще му дам аз алтернативен
тоя за идиоти ни взима като обяснява че подбалканската е било алтернатива и които иска плаща които не пак ама от данаците
имаше един въпрос бихтели напуснали бг ДА , но не заради управниците а заради "българите"
ако не ги изгоним какво ли още ни готвят
дупки

гледахте ли по нова телевизия с какво къпят дупките стар асфалт на цената на 1 качество и как нема да е така
а за тракия не ми се говори, така е като сме

на цер^%*($@#@ски ще му дам аз алтернативен
тоя за идиоти ни взима като обяснява че подбалканската е било алтернатива и които иска плаща които не пак ама от данаците
имаше един въпрос бихтели напуснали бг ДА , но не заради управниците а заради "българите"
- teneketo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз затова съм измислил вариант . Падам в дупка късам гума, мачкам джанта - отивам в сервиз да ми оправят колата взимам фактура, като преди това викам КАТ да ми напишат АКТ за несъобразена скорост с пътните условия . Е разбира се не го подписвам . И после завеждам ДЕЛО и ще им е..а май...те на тия пе..ли . Ще ги съдя до дупка ако требе с години и ще искам да ми платят всичко да им го ..... на маейка им :f_ckyou: :f_ckyou: :f_ckyou: :f_ckyou:
.
Щото каквото и да правим "кучетата си лаят кервана си върви" Така е в любимата ни Лайнария и борбеното ни овче стадо наречено народ.

Щото каквото и да правим "кучетата си лаят кервана си върви" Така е в любимата ни Лайнария и борбеното ни овче стадо наречено народ.
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
проблема с дупките е изцяло на столична община, народното събрание готви къд къде по-важни неща-ЕС, избори ще си правят нещастницити, а общината-ами той кметчето 4 дела има, през ден е в съда с орда адвокати и мутри, пардон момчета от НСО, къде са за него дупките-никъде, а и депутат ще става, така че му дреме за софия веча на тоя усмихнат идиот
а защо драпа да стане депутат, защото ще получи имунитет за 4 години и всички дела срещу него ще спрат
кретения
а защо драпа да стане депутат, защото ще получи имунитет за 4 години и всички дела срещу него ще спрат
кретения

Няма да ходя на никакви протести, но ако и други се навият да водим дело - готов съм да дам примерно 100 лв за адвокат. Pichaga, няма ли гладни твои колеги ? Според мен не е задължително да съм пострадал, за да заведа дело. Пример : по закон не трябва да карам пил, за да не предизвикам ПТП и да не убия човек. Ако ме хванат пиян, подлежа на санкция дори да не съм направил нищо. Аналогично не е задължително да съм си потрошил колата, за да съдя общината. Достатъчно е да докажа, че общината не си изпълнява задълженията. Кво мислят адвокатите ?
- rado_mit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
VW_FEN написа:Дайте тогава да се съберем пред народното събрание, да задръстим улицата и да видим какво ще стане!
.. наистина трябва да се направи нещо такова май .. на политиците им е през

- rado_mit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Toledo написа:Ще те разгонят с полиция, щото нямаш разрешение за протест. А оная "усмихната" пу.ка ще даде ама друг път ...
е това е от форума на Хонда ....
"ефект ще има и без да се иска разрешение, май във Франция го практикуват - не е забранено да се кара с 20км/ч или даже и по-бавно, в правилника пише, че като има пешеходци на улицата трябва да намалиш едва ли не да спреш. По центъра те си ходят по улиците, та това става за оправдание.
Та 20-40 коли в колона по 2 движещи се с 15км/ч ще предизвикат достатъчен ефект да задръстят центъра, а и става за мото - "10 км/ч, за да не си строшим колите по надупчените улици""
.. по ми харесва

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”