протестче срещу дупчиците ще си организираме май...

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
vwtuner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

протестче срещу дупчиците ще си организираме май...

Мнениеот vwtuner » Сря 06 апр 2005 0:05

Потребителски аватар
Jerom
Автомобил: Golf II
Двигател: RF
Контакти:

Мнениеот Jerom » Сря 06 апр 2005 0:18

ДАААА!!! Прави са хората! Аз съм твърдо ЗА!

Потребителски аватар
biol
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот biol » Сря 06 апр 2005 8:21

И аз съм за писна ми вече мам%$$#&$ им ама не протест а с камъни
ако не ги изгоним какво ли още ни готвят
дупки
:dummy: :f_ckyou: :f_ckyou:
:motz:
гледахте ли по нова телевизия с какво къпят дупките стар асфалт на цената на 1 качество и как нема да е така
а за тракия не ми се говори, така е като сме :gay: и обичаме по 2 пъти
на цер^%*($@#@ски ще му дам аз алтернативен
тоя за идиоти ни взима като обяснява че подбалканската е било алтернатива и които иска плаща които не пак ама от данаците
имаше един въпрос бихтели напуснали бг ДА , но не заради управниците а заради "българите"

Потребителски аватар
golfer
The Мaster of PERNIK TUNING performancе
Автомобил: Gandalf the Grey
Двигател: 368kw LPG
Контакти:

Мнениеот golfer » Сря 06 апр 2005 8:37

к'ви дупки ? gruebel
къде ги видяхте? lupe gruebel

п.с. да :censored: :censored: :censored: :censored: и :gay: нещастни от пътното!
данъци, винетки ,платени магистрали..... :f_ckyou:

Потребителски аватар
Dodi_Dogg
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dodi_Dogg » Сря 06 апр 2005 9:38

И аз съм за..
Оня ден ско4их в некаф кратер и ми се изкриви джантата и скаса гумата и ве4е за ни6то не стаа. Добре 4е карам пасат и ни6то му нема на ходовата 4аст :lol:
Няма оправия в тая даржава. И с протести и без все ще си плащаме.

Потребителски аватар
teneketo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teneketo » Сря 06 апр 2005 9:55

Аз затова съм измислил вариант . Падам в дупка късам гума, мачкам джанта - отивам в сервиз да ми оправят колата взимам фактура, като преди това викам КАТ да ми напишат АКТ за несъобразена скорост с пътните условия . Е разбира се не го подписвам . И после завеждам ДЕЛО и ще им е..а май...те на тия пе..ли . Ще ги съдя до дупка ако требе с години и ще искам да ми платят всичко да им го ..... на маейка им :f_ckyou: :f_ckyou: :f_ckyou: :f_ckyou: :dummy: .
Щото каквото и да правим "кучетата си лаят кервана си върви" Така е в любимата ни Лайнария и борбеното ни овче стадо наречено народ.

Потребителски аватар
gti
Автомобил: MK4 R32
Двигател: BFH 2003
Контакти:

Мнениеот gti » Сря 06 апр 2005 10:09

Положението тази пролет наистина е трагично,а никой от общините не си мърда малкия пръст за да направи нещо по въпроса.Трябва да се организираме всички клубове и да изсипем пред народното събрание една камара разбити шарнири,скъсани тампони и криви джанти :censored: :f_ckyou: :censored:

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 06 апр 2005 10:12

проблема с дупките е изцяло на столична община, народното събрание готви къд къде по-важни неща-ЕС, избори ще си правят нещастницити, а общината-ами той кметчето 4 дела има, през ден е в съда с орда адвокати и мутри, пардон момчета от НСО, къде са за него дупките-никъде, а и депутат ще става, така че му дреме за софия веча на тоя усмихнат идиот
а защо драпа да стане депутат, защото ще получи имунитет за 4 години и всички дела срещу него ще спрат
кретения :twisted:

Toledo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Toledo » Сря 06 апр 2005 10:12

Няма да ходя на никакви протести, но ако и други се навият да водим дело - готов съм да дам примерно 100 лв за адвокат. Pichaga, няма ли гладни твои колеги ? Според мен не е задължително да съм пострадал, за да заведа дело. Пример : по закон не трябва да карам пил, за да не предизвикам ПТП и да не убия човек. Ако ме хванат пиян, подлежа на санкция дори да не съм направил нищо. Аналогично не е задължително да съм си потрошил колата, за да съдя общината. Достатъчно е да докажа, че общината не си изпълнява задълженията. Кво мислят адвокатите ?

Потребителски аватар
lowrider
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот lowrider » Сря 06 апр 2005 10:18

Ако щете вярвайте оня ден видях тук в Шумен,как едни господа в ярките зелено-оранжеви костюми запълваха дупки в града с пясък и някаква жълта пръст,е като падна един дъжд по-миналата вечер няма да ви казвам какво стана на кръстовището до нас - кочинка Screwy

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Сря 06 апр 2005 10:20

значи в ЗДвП пише черно на бяло, че КАТ имат право да глобяват стопанина на пътя /столичната ни община/, за дупки и други нередности по тоя път....ама КАТ само, познайте кога ще стане
а гражданин има право да съди общинката само ако претърпи вреди т.е. си счупи колата

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Сря 06 апр 2005 11:00

Дайте тогава да се съберем пред народното събрание, да задръстим улицата и да видим какво ще стане!

Потребителски аватар
rado_mit
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rado_mit » Сря 06 апр 2005 11:15

VW_FEN написа:Дайте тогава да се съберем пред народното събрание, да задръстим улицата и да видим какво ще стане!

.. наистина трябва да се направи нещо такова май .. на политиците им е през :censored: .. те сега изборчета си готвят ... и ще стане като миналата година .. тъкмо закърпиха всички дупки от зимата .. и дойде следващата ... цяло лято си трошихме колите Mad

Toledo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Toledo » Сря 06 апр 2005 11:17

Ще те разгонят с полиция, щото нямаш разрешение за протест. А оная "усмихната" пу.ка ще даде ама друг път ...

Потребителски аватар
rado_mit
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот rado_mit » Сря 06 апр 2005 11:22

Toledo написа:Ще те разгонят с полиция, щото нямаш разрешение за протест. А оная "усмихната" пу.ка ще даде ама друг път ...

е това е от форума на Хонда ....
"ефект ще има и без да се иска разрешение, май във Франция го практикуват - не е забранено да се кара с 20км/ч или даже и по-бавно, в правилника пише, че като има пешеходци на улицата трябва да намалиш едва ли не да спреш. По центъра те си ходят по улиците, та това става за оправдание.
Та 20-40 коли в колона по 2 движещи се с 15км/ч ще предизвикат достатъчен ефект да задръстят центъра, а и става за мото - "10 км/ч, за да не си строшим колите по надупчените улици""
.. по ми харесва :heavymetal:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”