Мразя тая изгъзица и толкова време устисквах обаче бензин 1,68 ми иде нанагорно.
Яд ме е че колата ми е перфектна като харч, вървене, железни обороти във всички режими и ако "стъпя" на някое лайно с тая газ просто ще си изям задника.
Затова питам евентуално каква най-добра уредба да търся колко ориентировъчно ще ми струва с кръгла бутилка на мястото на рез.гума и най вече къде да ми я сложат. Щото ако щете вярвайте като чуя думата майстор по дифолт ми настръхва косата.
Мотора е ABS.
Ве пак ще изчакам две три седмици до заплата пък и с тайната надежда да ми се размине. Но поне от сега събирам мнения се опитвам да се самонавивам.
Май ще се минава на газ ..............
- popeye
- Автомобил: VW Passat variant 4motion 2002
- Двигател: AMX 193hp 2771cc
- Контакти:
марката е само една http://www.mladost.lrenzo.hit.bg/
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Извинявам се за невежеството ама ABS какво ще рече.
Иначе аз вчера слагах газ. Имам познат газаджия, засега съм доволен от него.
А за това каква газова да сложиш и по-точно кои са най-добри може да се поспори. Аз лично съм фен на ЛОВАТО. Преди се занимавах с продажба на газови втора употреба и имаше хора които държаха на СТАР ГАЗ, така че всеки си преценява.
Ако искаш подробности пиши ЛС.
Иначе аз вчера слагах газ. Имам познат газаджия, засега съм доволен от него.
А за това каква газова да сложиш и по-точно кои са най-добри може да се поспори. Аз лично съм фен на ЛОВАТО. Преди се занимавах с продажба на газови втора употреба и имаше хора които държаха на СТАР ГАЗ, така че всеки си преценява.
Ако искаш подробности пиши ЛС.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 10:17, променено общо 1 път.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 10:17, променено общо 1 път.
- Mega75
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
BRC ...
Колеги аз съм минал над 140 000 км. с BRC и двигателя е като нов и не съм има и грам проблем. Само ръчка и добре вървеше колата. А изпрителите им нямат обслужване!
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Живея в Източната част на София в Дружбите.
От мненията дотук сванах че тънкажа е къде ще ти сложат газовата уредба а не чак толкова каква е. И все пак не ми се ходи до Италия за една газова уредба.
И да попитам уредба газов инжекцион не е ли твърде скъпа. Мога да дам докъм 600лв. за нещо повече там разни емулатори и прочие доп неща стига да стане по-добре.
От мненията дотук сванах че тънкажа е къде ще ти сложат газовата уредба а не чак толкова каква е. И все пак не ми се ходи до Италия за една газова уредба.
И да попитам уредба газов инжекцион не е ли твърде скъпа. Мога да дам докъм 600лв. за нещо повече там разни емулатори и прочие доп неща стига да стане по-добре.
- zmej
- Автомобил: Audi 8D5 Quattro
- Двигател: AJL
- Контакти:
1. Vialle
2. Landi Renzo
3. BRC
4. Всички останали
Първия в България не съм виждал да го слагат, само на внесени отвън коли. Ренцото е добро, БРЦ не е лошо. На останалите кофтито е, че водата се дели от газта от гумена мембрана, а не от желязна преграда (поне за повечето, не знам дали за всички), и ако се спука не е гот хич. Аз лично карам с БРЦ и съм доволен.
Къде да ти го сложат - не мога да дам акъл.
2. Landi Renzo
3. BRC
4. Всички останали
Първия в България не съм виждал да го слагат, само на внесени отвън коли. Ренцото е добро, БРЦ не е лошо. На останалите кофтито е, че водата се дели от газта от гумена мембрана, а не от желязна преграда (поне за повечето, не знам дали за всички), и ако се спука не е гот хич. Аз лично карам с БРЦ и съм доволен.
Къде да ти го сложат - не мога да дам акъл.

BRC имат официален вносител за България - brc.hit.bg, там можеш да видиш инфо за контакт + цени на различните видове газови. Газовия инжекцион наистина е доста по-скъп в сравнение с другите, но на двигател пълен инжекцион просто не виждам какво друго може да се скложи без да го осакатява човек. Ако е моноинжекция или карбуратор вече няма нужда да се изхвъля човек с толко пари.
А така или иначе с тоя бензин като гледам г.инжекцията ще си я изкарам за по-малко от година, само дето прекалено много ми харесва как е на бензин и като сравнявам с другото муле, което е на газ някакси гледам да я отложа тая процедура...
А така или иначе с тоя бензин като гледам г.инжекцията ще си я изкарам за по-малко от година, само дето прекалено много ми харесва как е на бензин и като сравнявам с другото муле, което е на газ някакси гледам да я отложа тая процедура...
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”