Жълта лампа на таблото, какво може да е?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Жълта лампа на таблото, какво може да е?
Здравейте колеги, колата е т- крос бензин еднилитровия двигател на 60К км. Снощи както си катах и ми светна жълтата лампа на таблото за двигателя (отръбичката с двете крамчета) не успях да кача снимка, но съм сигурен че тези които разбират се сетиха за коя лампа става на въпрос. Та малко се стреснах защото ме свари неподготвен, в нета се зачетох, че тази лампа може да сигнализира за куп работи, по принцип самия автомобил за момента не дава никакви проблеми, пали си добре, не виждам промяна в разхода. Проблема е, че всеки ден пътувам и чак другата седмица мога да я закарам на официалния представител на VW. Надявам се да е просто някаква грешка или нещо минимално за оправяне
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Жълта лампа на таблото, какво може да е?
от Автора: извинявам се за правописа, пиша на бързо от телефона ☺️
- dontaskdontsay
- Автомобил: Golf III 1.6 1994
- Двигател: ABU
Колега, нищо лично но така зададен въпроса е невъзможно да се отговори с точност. Това е все едно да те питам, ако сега си взема от магазина едно яйце киндер
какво ще ми се падне вътре
Не можеш да отговориш нали
Дано не ме разбереш погрешно, не се заяждам
Закачи я на диагностика и после кажи каква грешка ти е изписало. Така вече ще може да ти се даде някаква насока
Най малкото което можеш да направиш е да си имаш в колата един ELM 328. Не върши кой знае каква работа но за ей такива дребни неща като в този случай, може да ти даде информация. Работи през телефона.
Дано по скоро я закачиш и да излезе нещо дребно .
Успех

Дано не ме разбереш погрешно, не се заяждам

Закачи я на диагностика и после кажи каква грешка ти е изписало. Така вече ще може да ти се даде някаква насока

Най малкото което можеш да направиш е да си имаш в колата един ELM 328. Не върши кой знае каква работа но за ей такива дребни неща като в този случай, може да ти даде информация. Работи през телефона.
Успех

-
- Автомобил:
- Двигател:
dontaskdontsay написа:Колега, нищо лично но така зададен въпроса е невъзможно да се отговори с точност. Това е все едно да те питам, ако сега си взема от магазина едно яйце киндеркакво ще ми се падне вътре
Не можеш да отговориш нали
![]()
Дано не ме разбереш погрешно, не се заяждам![]()
Закачи я на диагностика и после кажи каква грешка ти е изписало. Така вече ще може да ти се даде някаква насока![]()
Успех
Привет колега, мерси за инфото. Имаш право, малко несвързано съм задал въпроса, но е от бързане. Ще я закача през седмицата, за да вида какво е. Надявам се нищо страшно. Иначе тая сутрин преди да тръгна за работа отворих капака да проверя нивото на антифриза и като запалих лампана изгасна, не знам дали има нещо общо с това че е отварян капака
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
avgustinov написа: малко несвързано съм задал въпроса, но е от бързане.
И на неправилното място, с непълно заглавие, явно пак от бързане.
Има си раздел за Т-крос, има и шаблон за заглавия на темите

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”