Жълта лампа на таблото, какво може да е?

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
avgustinov
Автомобил:
Двигател:

Жълта лампа на таблото, какво може да е?

Мнениеот avgustinov » Съб 03 авг 2024 19:18

Здравейте колеги, колата е т- крос бензин еднилитровия двигател на 60К км. Снощи както си катах и ми светна жълтата лампа на таблото за двигателя (отръбичката с двете крамчета) не успях да кача снимка, но съм сигурен че тези които разбират се сетиха за коя лампа става на въпрос. Та малко се стреснах защото ме свари неподготвен, в нета се зачетох, че тази лампа може да сигнализира за куп работи, по принцип самия автомобил за момента не дава никакви проблеми, пали си добре, не виждам промяна в разхода. Проблема е, че всеки ден пътувам и чак другата седмица мога да я закарам на официалния представител на VW. Надявам се да е просто някаква грешка или нещо минимално за оправяне

avgustinov
Автомобил:
Двигател:

Re: Жълта лампа на таблото, какво може да е?

Мнениеот avgustinov » Съб 03 авг 2024 19:19

от Автора: извинявам се за правописа, пиша на бързо от телефона ☺️

Потребителски аватар
dontaskdontsay
Автомобил: Golf III 1.6 1994
Двигател: ABU

Мнениеот dontaskdontsay » Съб 03 авг 2024 22:07

Колега, нищо лично но така зададен въпроса е невъзможно да се отговори с точност. Това е все едно да те питам, ако сега си взема от магазина едно яйце киндер :mhihi какво ще ми се падне вътре :Mr Green Fun Не можеш да отговориш нали :smile
Дано не ме разбереш погрешно, не се заяждам :beer

Закачи я на диагностика и после кажи каква грешка ти е изписало. Така вече ще може да ти се даде някаква насока :th_up
Най малкото което можеш да направиш е да си имаш в колата един ELM 328. Не върши кой знае каква работа но за ей такива дребни неща като в този случай, може да ти даде информация. Работи през телефона.

Дано по скоро я закачиш и да излезе нещо дребно .
Успех :th_up

avgustinov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот avgustinov » Нед 04 авг 2024 9:26

dontaskdontsay написа:Колега, нищо лично но така зададен въпроса е невъзможно да се отговори с точност. Това е все едно да те питам, ако сега си взема от магазина едно яйце киндер :mhihi какво ще ми се падне вътре :Mr Green Fun Не можеш да отговориш нали :smile
Дано не ме разбереш погрешно, не се заяждам :beer

Закачи я на диагностика и после кажи каква грешка ти е изписало. Така вече ще може да ти се даде някаква насока :th_up
Най малкото което можеш да направиш е да си имаш в колата един ELM 328. Не върши кой знае каква работа но за ей такива дребни неща като в този случай, може да ти даде информация. Работи през телефона.

Дано по скоро я закачиш и да излезе нещо дребно .
Успех :th_up

Привет колега, мерси за инфото. Имаш право, малко несвързано съм задал въпроса, но е от бързане. Ще я закача през седмицата, за да вида какво е. Надявам се нищо страшно. Иначе тая сутрин преди да тръгна за работа отворих капака да проверя нивото на антифриза и като запалих лампана изгасна, не знам дали има нещо общо с това че е отварян капака

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Нед 04 авг 2024 22:03

avgustinov написа: малко несвързано съм задал въпроса, но е от бързане.

И на неправилното място, с непълно заглавие, явно пак от бързане.
Има си раздел за Т-крос, има и шаблон за заглавия на темите

:lock

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”