Откъде да купя един маркуч.

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
silent
Автомобил:
Двигател:

Откъде да купя един маркуч.

Мнениеот silent » Вто 12 апр 2005 17:08

Става въпрос за един пиклив маркуч който излиза от водната помпа и влиза в пластмасовия тройник на който е температерния датчик. Обаче се оказва че маркуча въобще не е пиклив а нещо много специално даже екзотично. И не си мислете че става въпрос за някаква изчепена от на баба си хурката барака а за народния и в особено лимитирана бройка произведен Пасат В3 при това за изключително рядко срещания мотор ABSили RP. Да им го натаковам в таковато. Единствено Юнитрейд си предоставиха услугите да ми го докарат с родилни мъки за десетина дена за сумата от 42лв.
Някой знае ли от къде мога да намеря тоя маркуч веднага. :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
minimiro
Автомобил: Audi A3
Двигател:
Контакти:

Мнениеот minimiro » Вто 12 апр 2005 17:17

Че то си е напрао тънкана ба...
За мойто въжка, из онез дни, Ауто+ ми предложиха маркуча за картерните газове, след утайник ли е там кво е, до възд. филтър (~20cm) срещу скромната сума от 57 кинталара без доставката :shock:

Потръпващ от преживения ужас прибягах до химснаб взех си нужното ф маслоустойчив маркучуле издържащ дори на налягане 65bar :shock: срещу невероятните 1.20 лв

:wink:

100IAN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот 100IAN » Чет 14 апр 2005 12:54

Отиваш на бул. Раковски и на ул. Тимок на ъгъла от към училището ама точно на ъгъла. Подобен маркуч съм купувал ама от юнитрейд и оставих 46 лева, после случайно попаднах в този магазин и като ми казаха, че го имат срущу 8 лева умрях от яд. Търсих го почти 10 дена и се принудих да го взимам.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”