понеже ми е първият от толкоз години стаж та на каква стоиност ще е и колко точки ще ми вземат?
значи писаха :
1 че съм минал на червено
2 без колан
по точка 1 можеше да се спори много щот минах на жълто (в пиков час на червено е апсурд да прекосиш кръстовището) а гадините се скрили на следващата пресечка дето е на 200 м поне (сигурно са имали бинокъл) та като видяха че няма да им дам нищо взеха да пишат акт-а
въпрос за акт
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Без колан на водача е 10 точки със сигурност и 40 лева на трети март ме спряха, но понеже направих милите очи ми се размина само с фиш за 20 лева от ония за нарушение за което не е предвидено друго наказание ... кофти тръпка доста точки са това.......
Колкото до даването... аз на три пъти попадах на такива дето пари не искат а направо почват да пишат ...и така трябва пук и аз пари няма да им дам ......
за сега 10 точки и 50 лева превишена
фиш 20 лева
фиш 10 лева превишена
и след някой месец точките ми се възстановяват
))

Колкото до даването... аз на три пъти попадах на такива дето пари не искат а направо почват да пишат ...и така трябва пук и аз пари няма да им дам ......
за сега 10 точки и 50 лева превишена
фиш 20 лева
фиш 10 лева превишена
и след някой месец точките ми се възстановяват

- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз за какво казвам че ще ме вкарат в гроба.... "Сложи си колан де" .... ААААА не мога аз с колан... "иди отзад тогава (то не че там няма колани) ААА сега на какъв се правиш иии това секи път добре че като показах малко DARK SIDE и вече като погледна лошо и ме слушат.... иначе колана спасява и е по важната половина от дуото с въздушната възглавница....
Ами ако този домен откаже да сложи колан? какво декларация ли да го карам да подписва?

Ами ако този домен откаже да сложи колан? какво декларация ли да го карам да подписва?
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
за червеното май никой не написа.на мен ми писаха за минаване на червено глобата е 40 лева и 10 точки така че май и двете нарушения са еднакво наказуеми!
ПС а ако пътника отказва знаеш ли аз какво правя?!отбивам страни и казвам чее докато не си го сложи няма да продължа или да слиза.е**л съм ги няма заради тях на мен да ми летят точки.иначе аз наняколко пъти правих сцени преди време ала "малееееееееееееее сега акт за колан баща ми ще ме убие студент съм не работя нямам пари ауууу ужас вие ще ме съсипете и т.н и т.н" и те ме гледат младо момче кво ли си викат тоя са баща му ше му хвърли един бой и ме пускаха два пъти ама оттогава си ми е навик кача ли се БАМ коланчето да ми е спокойно.
ПС а ако пътника отказва знаеш ли аз какво правя?!отбивам страни и казвам чее докато не си го сложи няма да продължа или да слиза.е**л съм ги няма заради тях на мен да ми летят точки.иначе аз наняколко пъти правих сцени преди време ала "малееееееееееееее сега акт за колан баща ми ще ме убие студент съм не работя нямам пари ауууу ужас вие ще ме съсипете и т.н и т.н" и те ме гледат младо момче кво ли си викат тоя са баща му ше му хвърли един бой и ме пускаха два пъти ама оттогава си ми е навик кача ли се БАМ коланчето да ми е спокойно.
- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: въпрос за акт
brakonier написа:понеже ми е първият от толкоз години стаж та на каква стоиност ще е и колко точки ще ми вземат?
значи писаха :
1 че съм минал на червено
2 без колан
по точка 1 можеше да се спори много щот минах на жълто (в пиков час на червено е апсурд да прекосиш кръстовището) а гадините се скрили на следващата пресечка дето е на 200 м поне (сигурно са имали бинокъл) та като видяха че няма да им дам нищо взеха да пишат акт-а
Колега ми като не си съгласен с акта що го подписваш??? Сега за да ти махнат наказанието трябва да ходиш да се разправяш в съда, значи като ти излезе постановлението пускаш една брошурка до съда в КАТ има образец как се попълва и чакаш призовката...

- brakonier
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
BuGmaN написа:Колега ми като не си съгласен с акта що го подписваш??? Сега за да ти махнат наказанието трябва да ходиш да се разправяш в съда, значи като ти излезе постановлението пускаш една брошурка до съда в КАТ има образец как се попълва и чакаш призовката...
това за обжалването не е ли в 3 дневен срок от датата на акт-а?
- crashbg
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
brakonier написа:това за обжалването не е ли в 3 дневен срок от датата на акт-а?
Обжалването е в 7 дневен срок от датата на Акта и отново 7 дневен срок след излизане на Наказателното постановление

- brakonier
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
поста може да го изтрие някой модератор
Последна промяна от brakonier на Сря 13 апр 2005 23:34, променено общо 1 път.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”