София - Каварна?

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
daemon
Автомобил:
Двигател:

София - Каварна?

Мнениеот daemon » Пет 29 юни 2007 8:47

ще пътувам днес към Каварна, та ако някой е пътувал по северния път тия дни да сподели къде има ремонти/де дебнат куките....:) мерси :)

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Re: София - Каварна?

Мнениеот vasstop » Пет 29 юни 2007 10:08

daemon написа:ще пътувам днес към Каварна, та ако някой е пътувал по северния път тия дни да сподели къде има ремонти/де дебнат куките....:) мерси :)

Аз също тръгвам довечера към 1ч през нощта за Каварна.
Запиши си моя тел. може да се видим там: 088 9224495

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пет 29 юни 2007 10:20

на концерта ли ще ходите ве :?:

Потребителски аватар
daemon
Автомобил:
Двигател:

Re: София - Каварна?

Мнениеот daemon » Пет 29 юни 2007 10:21

vasstop написа:
daemon написа:ще пътувам днес към Каварна, та ако някой е пътувал по северния път тия дни да сподели къде има ремонти/де дебнат куките....:) мерси :)

Аз също тръгвам довечера към 1ч през нощта за Каварна.
Запиши си моя тел. може да се видим там: 088 9224495

оки :lol: това е моя за всеки случай

LILO&STICH написа:на концерта ли ще ходите ве :?:

поздрав за всички, които ще бъдат там :)

Последна промяна от daemon на Чет 17 ное 2022 16:53, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

Мнениеот Dpop » Пет 29 юни 2007 10:36

И аз днес ще съм с "червената светкавица" натам, до Варна, а утре вечер Manowarrrrrr.

Пътя си е много добър, почти няма участъци с дупки. Добре е да се внимава в прохода "Боаз", ако се кара близо до бордюра, защото има липсващи капаци на каналите. Преди ок месец имаше участък с издран асвалт поради ремонт след В. Търново, след като се подмине правия участък, успореден на железопътната линия. Твърде е възможно вече да е оправен, но ... едно на ум.

Допълвам и корегирам информацията си след пътуването. Доктора е описал картината много добре, само ще посоча, че на самите Стрелки също има ремонтни работи. Ремонт има и в Бели извор, като движението се регулира със сфетофар. Освен почти постоянния патрул, непоследствено преди "Видима Идеал" преди Севлиево има ремонтен участък и половината път не е проходим. Преминава се след изчакване на отсрещните. Често там има и патрул около(преди или срещу) бензиностанцията в посока Търново.

Между Севлиево и В. Търново, непосредствено след крйпътното заведение отдясно на пътя има само леко вдлъбване на платното :oops: .След В. Търново в посока Търговище, участъка след този успореден на жп. линията е оправен(моля за извинение).

Тръгвам около 18 ч. от центъра.

Тел ми е 0898 290085, мога да обясня на който желае обичайните места на п. патрули на КАТ до Варна.

Последна промяна от Dpop на Пон 02 юли 2007 10:58, променено общо 1 път.

Audi_RS*
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Audi_RS* » Пет 29 юни 2007 11:27

Аз в понеделник се прибрах от Варна през Велико Търново и София,пътя на много места е в ремонт след стрелките като отбиете към В.Търново още от селата там се започва,навсякъде имаше светофари,само че някой не бяха виждали такива и си минаваха на червено глупаците,така че имайте едно на ум. :wink:

Milanoff

Мнениеот Milanoff » Пет 29 юни 2007 12:47

Тъй като съм с дете ще пътувам утре и чак вечерта ще съм в Каварна.

Колеги внимавайте, поправките в ЗДП са обнародвани в държавен вестник на 26.06, от днес или утре важат с пълна сила, така че умната. :)

Потребителски аватар
veritas
Капитан пустиняк
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот veritas » Пет 29 юни 2007 14:01

:wavecry :wavecry :wavecry аз ще го пропусна за което искрено съжалявам,но искам да пожелая на всички които отиват много весело изкарване.И ще ги помоля да направят много снимки и да показват после!!!!! Моля ви колеги имайте милост към тези които пропускат това събитие. :heeeavy metal :heeeavy metal :heeeavy metal :heeeavy metal :heeeavy metal :heeeavy metal

Потребителски аватар
jivkojj
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jivkojj » Пет 29 юни 2007 14:41

Относно куките:
- Задължително на излизане от тунелите по Хемус клечат - 80км/ч
- Около В.Търново има поне един пост с радари
- Около Омуртаг - баирите. Има доста отклонения и съответно ограничения на 60км/ч. Там са ме хващали, хем ги знаех :oops:

Едит: забравих - панорамния път Варна - Св.Св. Константин и Елена - Зл. пясъци задължително има - 50км/ч, ако минеш от там де. :roll:

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Пет 29 юни 2007 15:47

Вчера след Златни пясъци до Дуранкулак нямаше куки да засичат никъде и сутринта и късно следобяд. Ходих до Констанца.

В посока Варна се пазете :
1.От посока Шумен - на "аварийното летище" , на отбивката за "Побити камъни" на надлеза на "Летището" и на края на магистралата / входа на Варна/.

2.От посока Бургас - на "Харамията" , на началото на магистралата и в края на магистралата / преди Асп.мост/ .Веднага след моста на отбивката в ляво или дясно към Корабостроителният завод , като и след ЖП моста.

3. От ВИНС а в посока Зл.пясъци - в отбивката за Спортна зала , преди и след "Пикадили Парк" , след "Траката" , в района на детелината за "Дружба" и след нея.

Вчера имаше куки в с. Кранево в отбивката след лагерите , но нямаха радар . Бяха в посока влизане на с.Кранево от страна Албена.

Колите си променят местата , стоянките не са постоянни. Виждал съм пред мен как тръгват и се преместват на следващото място.

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Пет 29 юни 2007 18:00

Виждам че всички сте пътували, а пък не сте написали най-важното - участъка между Търговище и Шумен. Има доста ремонти - едното платно е заето, и се налага спиране и изчакване (понякога доста дълго !) да мине отсрещната колона. Препоръка - да се увеличи малко разстоянието и се мине от Търговище през (Велики) Преслав за Шумен. Пътя с малки изключения е в отлично (за България) състояние.
Полицаи има задължително на разклона за Ловеч и Троян, Севлиево, около Велико Търново (преди или след, понякога и двете), Омуртаг (малко след Омуртаг посока Търговище също има ремонт - издълбали са половината път, и само знаци, а участъка е дълъг и не позволява да се прецени дали да се тръгне), Търговище задължително на входа.
Ако някой се интересува от повече подробности, да пише.

Потребителски аватар
FaTDoG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот FaTDoG » Пет 29 юни 2007 18:05

Ех куките та куките,ми карайте както трябва пък нека си има куки.Приятно изкарване на концерта... :headbang и карайте внимателно :drive

Потребителски аватар
orgasmatron
Автомобил: Passat B4 Syncro
Двигател: AGG
Контакти:

Мнениеот orgasmatron » Пет 29 юни 2007 18:07

gr_kanev написа:....

само да добавя че ако някой иска да мине през Велики Преслав, 3-4 километра преди града пътя е лош, малки дупки и кръпки, и след това от Преслав за Шумен пътя не е много добре, околовръстното на шумен също не е много добре в началото но след това става :)

утре мисля точно от там да мина

п.п. Григоре ще ти звънна в неделя :) да пием по кафе

Потребителски аватар
divaka
Автомобил: VW Corrado
Двигател: 16vG60

Мнениеот divaka » Пет 29 юни 2007 18:10

Пичове и аз ще съм там :heeeavy metal :heeeavy metal :heeeavy metal

Потребителски аватар
orgasmatron
Автомобил: Passat B4 Syncro
Двигател: AGG
Контакти:

Мнениеот orgasmatron » Пет 29 юни 2007 19:08

ако на някой му се ходи на Самовар да свирка, утре към 7.45 имам една среща на Окръжна Болница и после потеглям (поне засега плана е такъв) колата е празна, ако някой изгаря от желание да ходи но няма с какво да свирка на 0886 940 397 ;)

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”