И аз днес ще съм с "червената светкавица" натам, до Варна, а утре вечер
Manowarrrrrr.
Пътя си е много добър, почти няма участъци с дупки. Добре е да се внимава в прохода "Боаз", ако се кара близо до бордюра, защото има липсващи капаци на каналите. Преди ок месец имаше участък с издран асвалт поради ремонт
след В. Търново, след като се подмине правия участък, успореден на железопътната линия. Твърде е възможно вече да е оправен, но ... едно на ум.
Допълвам и корегирам информацията си след пътуването.
Доктора е описал картината много добре, само ще посоча, че на самите Стрелки също има ремонтни работи. Ремонт има и в Бели извор, като движението се регулира със сфетофар. Освен почти постоянния патрул, непоследствено преди "Видима Идеал" преди Севлиево има ремонтен участък и половината път не е проходим. Преминава се след изчакване на отсрещните. Често там има и патрул около(преди или срещу) бензиностанцията в посока Търново.
Между Севлиево и В. Търново, непосредствено след крйпътното заведение отдясно на пътя има само леко вдлъбване на платното

.След В. Търново в посока Търговище, участъка след този успореден на жп. линията е оправен(моля за извинение).
Тръгвам около 18 ч. от центъра.
Тел ми е 0898 290085, мога да обясня на който желае обичайните места на п. патрули на КАТ до Варна.