КАМЕРИ в София?
- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
КАМЕРИ в София?
Чух вече от няколко места да обясняват за поставени статични камери за превишена скорост в София-вярно ли е иако да къде са?А дали радар детекторите ги засичат?
- Jerom
- Автомобил: Golf II
- Двигател: RF
- Контакти:
май имаше някаква такава тема... http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... C%E5%F0%E8 май е тая
- StreetThug16V
- Автомобил:
- Двигател:
- teneketo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
То май важи повече за хората от Перник и тези дето пътуват по югозападна България.
В Княжево при последната спирка на трамвая там където преди време един камион се блъсна в къщите и в последствие поставиха светофар - е малко по-надолу на един стълб има две камери насочени точно към този сфетофар !!!!!!
В Княжево при последната спирка на трамвая там където преди време един камион се блъсна в къщите и в последствие поставиха светофар - е малко по-надолу на един стълб има две камери насочени точно към този сфетофар !!!!!!
StreetThug16V написа:Със сигурност знам за кръстовището на Евлоги Георгиев и Графа (синьото кафе) че има камера(и). Има един момент когато като идваш откъм радиото и е червено и за теб и за потока по Евлоги (тогава минава трамвайчето) и много хора минават...и се усмихват за снимчица.
Странна работа мен колко снимчици са ми направили тогава пък не се обаждат пичовете, свенливи са явно

Кабелите на камерите които са по кръстовищата (примерно на Орлов мост има такава камера) стигат само до будката на милиционера; Вечер като няма никой в тях естествено няма кой да ги следи

- !!!xi6tnika!!!
- Автомобил:
- Двигател:
!!!днес както си карах по царигратско и видях кола с камера.[size=18]..колата е жълта със затъмнени 4 странични прозорци и номер С?8?8 ПБ модела е dawoo racer на4ин на снимане...леписе зад тебе и те снима...без отличителни знаци е!та като видите обикновенна кола със затъмнени и 4-те стран. прозорци бъдете по4ти сигирни 4е е с камера
Последна промяна от !!!xi6tnika!!! на Пет 06 май 2005 19:16, променено общо 1 път.
- gti
- Автомобил: MK4 R32
- Двигател: BFH 2003
- Контакти:
StreetThug16V написа:Със сигурност знам за кръстовището на Евлоги Георгиев и Графа (синьото кафе) че има камера(и). Има един момент когато като идваш откъм радиото и е червено и за теб и за потока по Евлоги (тогава минава трамвайчето) и много хора минават...и се усмихват за снимчица.
Един приятел го снимаха точно там
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”