...имам си ново ретро автомобилче VW Beetle 1200/1957г. Мигачите на калниците оригинално ги няма, има само на колконката на вратата едно като палка излиза от колонката и свети , как ли ще реагират по пътищата щом подам мигач - когато го реставрирам... :
Браво, страхотно е! Да ти е честито и с много мерак да си го реставрираш и да му се кефиш после!
Доста лачено изглежда за тия години, вероятно скоро е пребоядисвано? Ако не е тайна - по колко върват такива екземпляри (ако е тайна - пиши ми на ЛС!)?
честито колега.да ни я покажеш живот и здраве като стане готова!хахаха между другото е набор на майка ми. днеска гледах в една автокъща един екземпляр от 61 година суууууууууупер поддържан и с леки раздувки тук там и някаква бясна хамелеонова боя.уникална количка и интериора беше в завидно състояние.8500 беше цената.
Мерси колеги и аз нямам търпение да я реставрирам, но това са пари,време и нерви и първо за тия работи трябва да се боря ,забравих да спомена и още една екстра, колата не се налага да минава на технически преглед!