Издържат ли ви нервичките :)

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
profit
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот profit » Чет 12 май 2005 20:23

...когато си карате спокойно с 40-50 в градски условия или пък решите да дадете път на някой
или по каквито и да е други прични и в този момент някой идиот (в моя случай почти дядо) се разсвири и разсвятка с фаровете отзад и по смешното да се мъчи да слиза от колата да се бие :lol: :twisted:

ей .. едвам се сдържах..... :banghead:

Чудя се дали има решение на този проблем освен саморазправа ... май няма - по закон нищо не може да се направи

Потребителски аватар
Jerom
Автомобил: Golf II
Двигател: RF
Контакти:

Мнениеот Jerom » Чет 12 май 2005 20:36

Често когато пусна някоя мадама :twisted: и почват да ми се нерват отзад mhihi

prj57
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот prj57 » Чет 12 май 2005 20:52

Аз си викам, " кво си ми се разсвиркал, не можеш да ме прескочиш..."

Аз също полудявам в такива ситуаций, все едно тоя отзад ще закъснее ако пусна някой пред мен.... понеже много бърза особено в задръстване, дали ще мине 2-ри или 3-ти като седиме 30 минути на светофара ще спечели нещо..... идиоти :roll:

Потребителски аватар
georgipass
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот georgipass » Чет 12 май 2005 20:56

Не знам обаче аз много често давам път на някой в кофти ситуация,например чакащ за ляв завой :!: А на младите колеежки винаги mhihi mhihi А за тези отзад,не ми дреме,досега само веднъж ми се разсвириха и това беше :!:

golf_tuning
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golf_tuning » Чет 12 май 2005 21:39

:? едвам се сдържам некои път.Ма щом са праат на тарикати ги опраам на бързо :wink: Инак си спирам на пешеходни аве гледам да не пре4а на другите и така.Има некфи смотаняци дет кат спра на пешеходната и по4ват ми свиркат :shock: :dontknow:

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Чет 12 май 2005 22:13

golf_tuning написа:Има некфи смотаняци дет кат спра на пешеходната и по4ват ми свиркат :shock: :dontknow:

И аз гледам винаги когато мога да спирам на пешеходни пътеки и страшно много се дразня като почнат отзад да свирят и светкат ама на който му стиска да се прабва.
От как ме освидетелствуваха не нося и щанга под седалката щото съм бил опасен. Screwy Screwy Screwy mhihi mhihi mhihi Е майтап де.....

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Чет 12 май 2005 22:48

хммм странно и аз спирам на пътеки и давам път на хората ама досега не ми се е случвало някой отзад да дава зор.тва е ебаси наглостта.

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Пет 13 май 2005 0:07

Ами какво да се прави, живеем в България... всеки бърза да мине една кола по-напред при светофара... то си е заложено генетично да сми лоши по характер (по-голямата част от хората)... аз не им обръщам внимание - както каза колегата по горе - не могат да ме прескочат... ако иска някой, да си сложи перка и да хвърчи. За две коли по-напред да мине, то това си е чиста комплексарщина и тъпотия... преди една седмица някакъв тъпанар ми се прави на много бърз, много отворен... аз обаче гледам, че не сме на зелената вълна и следващите светофари са току що светнали червено... и си карам с 40-по инерция спокойно. И колкото и да се мъчи тоя човек (по-скоро това беше някакво животно - горката му кола), не можа да ми избяга - все спирах до него... какъв е извода? В градски условия да се кара спокойно, защото така или иначе не можеш да избягаш от светофарите и задръстванията. Обаче такива говеда като тоя само пречат и създават опасни ситуаций.

Потребителски аватар
didodi
Автомобил: Amarok DOUBLE cab
Двигател: CSHA 2014
Контакти:

Мнениеот didodi » Пет 13 май 2005 0:08

Ами аз вече спрях да давам предимство на девойките по пешеходните патеки щото после ми правят кисели физиономии от рода : "Тоя па ся , иска да ма огледа колко съм Убава". Но е хубаво човек да има показвачка тип : a boi de , за да се пребере по-бързо чичето в корубката си и да се покаже кой крив/кой прав :twisted:

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Пет 13 май 2005 0:41

Трудно, ама тренирам... напоследък май съм станал по-толерантен, така като съм със стикери и си викам, че ако направя някоя глупост си мисля - "тия ще ме видят и ще си кажат - я па тоя - още един прост Голфаджия на пътя", и затова гледам да е по-спокойно.

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Пет 13 май 2005 1:13

никой не казва нищо за закона , но и аз не знам.
пс некой път се ядосвам, не че съм некой спокоен ама

Потребителски аватар
brother_Tom
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот brother_Tom » Пет 13 май 2005 5:59

Един стар номер, който веднага кара нервака отзад да се изприщи е: вкючване на задна и рязък подскок 10-20 см назад. Действа супер ободряващо на нахалника, особено ако си с ВолгаМ21 или бус Мерцедес 207D каквито карах преди време. Баща ми кара Волгата все още (модел 1967г) и когато от време на време се наложи да прекося София с нея обикновенно съм най-бавното МПС и в задръстванията давам предимство на всеки втори но отстъпвам само на трамваите :wink: Вярно, с Пасата рядко го правя, защото е много "пластмасов" от към броня но поне веднаж седмично ми се случва.

Потребителски аватар
davidbros
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот davidbros » Пет 13 май 2005 7:53

Вчера едно пишлеме с неква хонда ми титка що тръгвам бавно на светофара, а как бързо кат ония не са се изнесли още. И после ме задминава отдясно с клаксони и реч. И кво? На 100-тина метра надолу има училище /ограничение 40/ и пешеходна патека. И оня лети, ама има и една групичка 3-4 клас дет се гласи да пресича. И пресичат като на състезание надбягват се кой ще пресече по-бързо. Хондаджията такива спирачки нададе че се завърте напряко в лявото платно. Спирам до него на пешеходната, един автобус го подпря отсреща и му гледаме сеира на "бързака", а он ми седи, държи волана и гледа като хипнотизиран, таз до него си държи физиономията. Да беше скочил в кофата за боклук пред него поне. Е заради такива има жертви.
Който ме е погледнал съм го пуснал да се включи в движението. Ама има наглеци дет виждат че идваш и с газ се мушкат.
А най-мразя при престрояване в дясно, даваш мигач изчакваш го да те види тоя отзад вдясно, а той мръсна газ да не те пусне. Да се не прее..е случайно.
като цяло нямам думи.

Toledo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Toledo » Пет 13 май 2005 8:00

Издържат, щото от един месец съм на Remotive mhihi Ако знаете колко ларж съм сега, давам път на всичко що се движи, а преди псувах като каруцар mhihi

Потребителски аватар
Ice___Cool
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ice___Cool » Пет 13 май 2005 8:15

Много често ми се случва да си отстъпя предимството или да изчакам пешеходците да минат и бивам освирквон от тези зад мен, но аз си имам лек за тях - спирам по диагонал, пускам авариините и ако продължава да свири слизам от колата да го питам за къв х.. бибитка - аз съм си дребничък 100-110 килца :lol: е разбирасе първо поглеждам тоя отзад дане би да е някоя бабанка. Това знам, че не е много културно ама не издържам просто някой път, какво толкова са се разбързали тези хора, толкова ли е важно да стигнеш с 30 секунди по бързо, да не би да сме на състезание :( Не е ли по важно да дадеш път на някой пешеходец и той да ти махне за мерси, да пуснеш някой да направи ляв завой или да паркира спокойно и той да ти каже мерси - аз лично от това се чувствам по-добре от колкото ако стигна за 5 минути по-бързо до някъде.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”