Здравейте, Карам Пасат от 3г, но вече искам нещо по-ново. Оглеждам се за Пасат 5-6г и мисля дали да не е дизел. Очаквам да е 100-115 коня.
Моля ви посъветвайте ме какво си струва и ориентировъчни цени. Ходих в неделя на Горубляне и направо се отчаях като гледах какво се предлага.
Благодаря предварително.
Пасат 1999-2000г
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
pakumba написа:10-12-14 бона са много пари за употребявана кола, проу4и въпроса с лизинг на нов автомобил-след 5 години няма да ти е излязло по-скъпо, само ще си си спестил нерви и ще имаш продаваема кола, а не ве4но твоя
Това твърдение е много странно. Тези пари в никакъв случай не са много за употребявана кола, ако искаш да е читава!!!!!
А за лизинга, какво да ти кажа, аз за мойто Г4 дадох около 20000(и тези не мисля че са много за такава кола!), но преди това потърсих лизинг. Гледах VW, Шкода Пежо или Японска! Ами кола от класа на голф-а е над 30000 лв. Като сложиш лихва за лизинг, такси по обслужване и гр. простотии, не питаи каква става цената!
Така че съвет от мен, не гледай рекламите, а се поинтересуваи лично или чрез познати как стоят нещата и ти гарантирам че за момента думата лизинг ще ти звучи адски мръсно

-
- Автомобил:
- Двигател:
Samo kaskoto na kola nad 30 000 lv
e kym 2500 lv.
Nikakvi razhodi ne mogat da go kompensirat
Pasat 2000g e po-skyp ot 99 za]oto ima malko promqna na modela.
99g, za 14 000 lv v mn.dobro systoqnie.
406 ste ti izleze okolo 10-11000 .
Vypros na izbor.
[color=red]пиши на кирилица!
Nikakvi razhodi ne mogat da go kompensirat
Pasat 2000g e po-skyp ot 99 za]oto ima malko promqna na modela.
99g, za 14 000 lv v mn.dobro systoqnie.
406 ste ti izleze okolo 10-11000 .
Vypros na izbor.
[color=red]пиши на кирилица!
Ми аз карам Пасат 98г. и поддръжката му не е скъпа, перфектна кола е! Освен това фейслифт Пасата добива през 2001г. и се води модел 2002г. Такъв хубав под 23хил. няма, който ти говори друго лъже!
След 2-3 месеца ще продавам моя, защото искам Бора 03г., ако искаш ела да го видиш преди да съм го продал и ако ти харесва тогава мисли дали искаш такъв.
По принцип пасатите 97-99г. вървят на горе-долу еднакви цени а и годината не е толкова важна, по-скоро е важно да попаднеш на читав екземпляр!
След 2-3 месеца ще продавам моя, защото искам Бора 03г., ако искаш ела да го видиш преди да съм го продал и ако ти харесва тогава мисли дали искаш такъв.
По принцип пасатите 97-99г. вървят на горе-долу еднакви цени а и годината не е толкова важна, по-скоро е важно да попаднеш на читав екземпляр!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
za nasti
Nasti, prati mi polq te edin mail na slavi@sirma.bg i nqkakwi tvoi kontakti.
da interesno mi e da go vidq.
ili mi zwynni na 0888-626523
СЛЕДВАЩОТО МНЕНИЕ НА ЛАТИНИЦА ЩЕ БЪДЕ ИЗТРИТО!!!
da interesno mi e da go vidq.
ili mi zwynni na 0888-626523
СЛЕДВАЩОТО МНЕНИЕ НА ЛАТИНИЦА ЩЕ БЪДЕ ИЗТРИТО!!!
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”