С един приятел вчера се опитахме да минем с голфа по един черен път - не успешен опит .. с 300 зора я изкарах назад (О благодаря ти Мишлин!) но в процеса на издрапване ... от бяла колата стана кафява (имам я снимана .. но това после). Та този мой приятел много хареса как изглежда колата И ми предложи аз да го закарам за абитуриенската ...
Въпроса ми е следния : мега окаляно състояние на колата "лош външен вид" ли се води и могат ли да ми напишат актче ... ?
абе пука ти, казвеш, че отиваш към автомивката, аз като карам със счупена броня и калник под всякаква критика, пък никой не ми се е заяждал, а често кръстосвам по Витошка и Раковска, дето е тъпкано с полицаи
Ами момчета .. закарах го момчето на абитуриентската му Куките нищо не ми казаха защото постоянно се криех зад други коли. Имаше един случай обаче в който не успях да се скатая и карах с 20 км/ч по-бързо от нужното .. ама полицая просто заби със отворена уста (нямаше спряна кола .. и си мереха хората - направо се изпълних с кеф!!) ... Пък германците на златните как гледаха .. малеее Снимките после ще ги кача.