Скапаната градушка - ПОМОЩ
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
Скапаната градушка - ПОМОЩ
има ли възможност да си оправя предния капак без да го пребоядисвам не е набит много но когато я мина през автомивката и направо ми идва да си купя ракети против град
,и ако някои знае няква магия ще съм му благодарен да я сподели

- Ice___Cool
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- zaio_baio
- Автомобил:
- Двигател:
:-)
Става с около 150лв. на детайл
(таван, врата, капак, панел)

- Sachko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Скапаната градушка - ПОМОЩ
dready написа:има ли възможност да си оправя предния капак без да го пребоядисвам не е набит много но когато я мина през автомивката и направо ми идва да си купя ракети против град,и ако някои знае няква магия ще съм му благодарен да я сподели
Има6е една фирма в Софиа,която се занимава само с това (вакумно изправяне на вдлабнатини по купето при4инени от граду6ка) изпават ти капака пастира6 си го после и си ок , само 4е не си и спомням името .... виждал сам техни бус4ета да се разкарват из Софиа...

- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ето на какво бях попаднал преди време http://www.renault-bg.com/forum/viewtopic.php?t=1394
- jettro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dready написа:ами ОК ще си щракна колата и ще кача снимките ,а относно до пораженията изонщо не са големи ,но понеже ми е черен голфа и като го измия много си личи.На този твои приател имаше ли ефект пастата?
да, с пастата стана супер, но му е правиха в някаква фирма, комбихираха различни пасти, закарая там и според пораженията хората прецениха какво да му забъркат, но наистина стана добре
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Ice___Cool написа:Ако има вдлъбнато питай някой варненец как става![]()
![]()
след миналогодишната градушка във Варна почти всички коли са като кори за яйца. Няма оправия без да се намеси после и бояджия
Aми гледай поста на Зайо Байо и не питай повече.Кит , шлайф и боя. Благодари на Господа, че нямаш и стъкла.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”