Скапаната градушка - ПОМОЩ

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Скапаната градушка - ПОМОЩ

Мнениеот dready » Сря 25 май 2005 23:55

има ли възможност да си оправя предния капак без да го пребоядисвам не е набит много но когато я мина през автомивката и направо ми идва да си купя ракети против град :twisted: ,и ако някои знае няква магия ще съм му благодарен да я сподели

Потребителски аватар
jettro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jettro » Чет 26 май 2005 0:02

можеш ли поне снимки да покажеш да се види точно какво, само с фантазия и догадки незнам колко може да ти се помогне. Иначе наскоро на един приятел му опрафяхме капака и тавана(пак поразени от тази напаст) с шлайф паста, но нямаше кой знай какви поражения.............

Потребителски аватар
dready
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dready » Чет 26 май 2005 5:51

ами ОК ще си щракна колата и ще кача снимките ,а относно до пораженията изонщо не са големи ,но понеже ми е черен голфа и като го измия много си личи.На този твои приател имаше ли ефект пастата?

Потребителски аватар
Ice___Cool
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Ice___Cool » Чет 26 май 2005 8:33

Ако има вдлъбнато питай някой варненец как става :lol: :lol: :lol: след миналогодишната градушка във Варна почти всички коли са като кори за яйца. Няма оправия без да се намеси после и бояджия :cry:

Потребителски аватар
zaio_baio
Автомобил:
Двигател:

:-)

Мнениеот zaio_baio » Чет 26 май 2005 8:41

Става с около 150лв. на детайл :-) (таван, врата, капак, панел)

Потребителски аватар
Sachko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Скапаната градушка - ПОМОЩ

Мнениеот Sachko » Чет 26 май 2005 9:46

dready написа:има ли възможност да си оправя предния капак без да го пребоядисвам не е набит много но когато я мина през автомивката и направо ми идва да си купя ракети против град :twisted: ,и ако някои знае няква магия ще съм му благодарен да я сподели

Има6е една фирма в Софиа,която се занимава само с това (вакумно изправяне на вдлабнатини по купето при4инени от граду6ка) изпават ти капака пастира6 си го после и си ок , само 4е не си и спомням името .... виждал сам техни бус4ета да се разкарват из Софиа... :roll:

Потребителски аватар
georgipass
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот georgipass » Чет 26 май 2005 10:00

ето на какво бях попаднал преди време http://www.renault-bg.com/forum/viewtopic.php?t=1394

Потребителски аватар
jettro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот jettro » Пет 27 май 2005 19:09

dready написа:ами ОК ще си щракна колата и ще кача снимките ,а относно до пораженията изонщо не са големи ,но понеже ми е черен голфа и като го измия много си личи.На този твои приател имаше ли ефект пастата?

да, с пастата стана супер, но му е правиха в някаква фирма, комбихираха различни пасти, закарая там и според пораженията хората прецениха какво да му забъркат, но наистина стана добре

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Мнениеот kris11 » Пон 30 май 2005 21:36

Ice___Cool написа:Ако има вдлъбнато питай някой варненец как става :lol: :lol: :lol: след миналогодишната градушка във Варна почти всички коли са като кори за яйца. Няма оправия без да се намеси после и бояджия :cry:

Aми гледай поста на Зайо Байо и не питай повече.Кит , шлайф и боя. Благодари на Господа, че нямаш и стъкла.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”