Скоро ми направи впечатление, че в купето много бързо се образува конденз и стъклата ми от вътре се изпотяват като луди когато навън вали!!!! Дори и да пусна вентилатора на 4 няма почти никъв ефект. Хаиде зимата е нормално, но тогава като наглася температурата в купето на 26 градуса всичко се оправя. Ами сега лятото????
п.с.
нямам климатик а някакъв TERMTRONIK, само топли не охлажда.
Търся малко помощ и съвет :)))
- emils
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
мисля че е нормално, когато през лятото вали стъклата да се изпотяват, защото изпаренията са големи - то направо се вижда как водата се изпарява от асфалта. при мен също се получава така, но като пусна вентилатора и реотаните на задното стъкло и като забърша страничните всичко се оправя
помага и отварянето на прозорците, защото се изравнява външната и вътр. температура и влажност.
незнам, нека колегите кажат как е при тях.

- relaxxx
- Автомобил: 4x4
- Двигател:
- Контакти:
emils написа:мисля че е нормално, когато през лятото вали стъклата да се изпотяват, защото изпаренията са големи - то направо се вижда как водата се изпарява от асфалта. при мен също се получава така, но като пусна вентилатора и реотаните на задното стъкло и като забърша страничните всичко се оправяпомага и отварянето на прозорците, защото се изравнява външната и вътр. температура и влажност.
Абсолютно вярно просто си пусни парното ивсичко ще се оправи

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”