Здравейте:-)
- AUDI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравейте:-)
Здравейте всички фенове на Фолксваген. Фен съм на Ауди, но наскоро си купих Фолксваген Венто 1.8ми (75кс 140нм (ААМ)) какво ще кажете за този автомобил за ресурса на двигателя и лични впечатления като цяло(вече четох сравнението В4-Венто)
Последна промяна от AUDI на Пет 03 юни 2005 12:35, променено общо 1 път.
- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Здравейте:-)
AUDI написа:.... ресурса на двигателя и т.н.

- AUDI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Здравейте:-)
По здрав ли е от 1.8 90кс?АВSCellNet написа:AUDI написа:.... ресурса на двигателя и т.н.
![]()
![]()
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 12:59, променено общо 1 път.
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- brother_Tom
- Автомобил:
- Двигател:
Добре дошъл и от мен.
Двигателя е с най-малката мощност 1.8 който слагат и на Passat но е с най-големия ресурс както казаха колегите по горе. Аз карам Passat с такъв мотор и понеже не си падам състезател Drive съм доволен. Ако му наливаш истинско масло, грижиш се за кабели и свещи от време на време и не сипваш вода вместо предписания G13 антифриз почти няма да ти се налага да отваряш капака. Естествено вдигане на капака за "фукане" не се брои
На добър път и без аварии!
Двигателя е с най-малката мощност 1.8 който слагат и на Passat но е с най-големия ресурс както казаха колегите по горе. Аз карам Passat с такъв мотор и понеже не си падам състезател Drive съм доволен. Ако му наливаш истинско масло, грижиш се за кабели и свещи от време на време и не сипваш вода вместо предписания G13 антифриз почти няма да ти се налага да отваряш капака. Естествено вдигане на капака за "фукане" не се брои

- AUDI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз не съм състезател и съм доволен от динамиката. Имам няколко въпроса, при 1000-1200 оборота се чува някакво тракане(на 4-върта) което ме притеснява, от какво може да е? Между 1000-2000 оборота когато колата е загряла почва да ми свети датчика за маслото, когато кача над 2000-2300 оборота изгасва, какъв може да е проблема(датчик или?!) А иначе за отварянето на капака, италянците така са измили двигателя че изглежда като нов и става за "фукане" определеноbrother_Tom написа:Добре дошъл и от мен.

- brother_Tom
- Автомобил:
- Двигател:
За лампата на маслото във форума има десетки постове, таке че май-всичко вече е казано. Но за да си спокоен най-добре е да закачиш манометър и да видиш при какви обороти, какво показва.
А за чукането
така ми е трудно да ти кажа,
не ми работи десния канал на звуковата карта и слабо го чувам gruebel
Провери балансиращите тежести на полуоските. Мърда ли ти скоростния, лост когато при движение на скорост подаваш газ?
А за чукането

Провери балансиращите тежести на полуоските. Мърда ли ти скоростния, лост когато при движение на скорост подаваш газ?
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”