трябвало да го пише на наказателното ми постановление от последния акт, ама като съм го затрил...
Има ли сайт в нета или телефон да се обадя да питам?
Как да разбера колко точки имам?
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
didodi написа:Kozunak написа:другия вариант е спираш до някой катаджия и го молиш да пусне справка по радиостанцията .....
До колкото знам само дебелите лели от кат я имат тая информация и никой (дори пътен полицай) няма достъп до нея
да де колега.той се обажда по радиостанцията и пита дебелите какво е състоянието на книжка номер еди кой си или по егн там.на мене така ми казаха.

- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
Абе ползваш жокера "Обади се на приятел" (катаджия) и той проверява... Аз преди 3 дни така направих и той се възхити на оставащите ми точни ( едноцифрено число вече...
) и каза, че определено трябва да вземем мерки... Мерките се изразяват в доброволното ми спонсориране на някой курс за възстановяване на точки... не се налага да ходя... само да финансирам
Май-май.... ще се наложи 

- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
Vento написа:Абе ползваш жокера "Обади се на приятел" (катаджия) и той проверява... Аз преди 3 дни така направих и той се възхити на оставащите ми точни ( едноцифрено число вече...) и каза, че определено трябва да вземем мерки... Мерките се изразяват в доброволното ми спонсориране на някой курс за възстановяване на точки... не се налага да ходя... само да финансирам
Май-май.... ще се наложи
и аз така правих.не помня обаче колко пари им дадох.ама възстановяват 1/3 само.аз бях на минус така че сега имам една трета от 29 което прави 7.хахахаха и това е слес възстановяването.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”