Има ли различни видове маркучи за бензин т.е. с различна здравина. Питам защото тая вечер стана малка авария с Пасата, скъса се маркуча от горивната рейка /мале дали така му се викаше на това пластмасовото дето са закачени дюзите за него/ към едно такова дето не знам какво е, но май пускова дюза му се викаше. Та стария маркуч е със оплетка вътре, такъв ли трябва да търся или може какъвто и да е да се сложи.
Другото което ми е чудно е какво е налягането в този маркуч.
Маркуч за бензин - видове
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: Маркуч за бензин - видове
niksi написа:Има ли различни видове маркучи за бензин т.е. с различна здравина. Питам защото тая вечер стана малка авария с Пасата, скъса се маркуча от горивната рейка /мале дали така му се викаше на това пластмасовото дето са закачени дюзите за него/ към едно такова дето не знам какво е, но май пускова дюза му се викаше. Та стария маркуч е със оплетка вътре, такъв ли трябва да търся или може какъвто и да е да се сложи.
Другото което ми е чудно е какво е налягането в този маркуч.
Вчера на служебната ми кла стана като при теб.Резнах маркуча и го закрепих на ново за да мога да се прибера.
Днес си купих маркуч - на него има надпис 10 бар , Антистатик. Маркуча е чешки от магазин за Шкодилаци. Цена 4 лв/лин.м.
Във Варна магазина /Автоцентър Debica/ е напресечката на Хр.Смирненски /околовръстно/ и Карамфил тел. 332330
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”