Моят проблем е досаден прочетох много проблеми подобни на него, но за мое съжаление не можах да открия това което ми трябва или просто не чета между редовете.
Преди всичко искам да благодаря на всички които биха ми помогнали и на тези които ще го направят БЛАГОДАРЯ

Касае се за лявото ел стъкло на голф 1.6 1994 г /така наречен голф троика/ когато купих колата нямаше проблем но след пурвото оливане от автобус на цариградско море от ляво стъклото спря да се сваля подава едно чукане на горе но когато натисна бутона надолу мълчи нито стон нито звук.Немогете да си представите какво открих когато свалих кората модула на които се намира релето /това което издава звука които по горе описах/ беше мокро овито в наилонче и завързано с тиксо почистих го и видях на самото реле окис син на цвят и много неприятен .
Сега моля всички които могат да помогнат да ми пишат ште прочета всяко мнение искам да знам има ли бушон за ел.стуклото специално за модула кам ел.моторчето какво може да пречини това и евентоално ако някои е препатил да ми обясни какво да правя благодаря на всички
0898217511 Венцислав