Вече и аз не мога да си отговоря сам...
Та както сте запознати Ваското е член (и то какъв) на клуба...
Знаете също и какъв разбирач е... не гледай кво пише в профила му.
Предполагам повечето знаете какво отношение има той към хората...
не крия и по-различните (ей... не от ония) отношения по между ни...
та да се върнем на темата - не за първи път ми се е налагало да търся помощ от Ваското, откликва от 1/4 оборот (не като мен от 4), но този път надмина себе си. Защо ли...???!!!
Ситуацията е следната:
Вчера вечерта, 20.10 часа, преебана аларма на преебан автомобил, проблем... голям, а аз не вдявам от аларми, дамн. И кво, звън телефон:
Васко: - Ооооо, к'о праиш бе бате Марто?
Пипо: - Мара Васе, ти к'о праиш?
В: - Ей сега се прибрах, тъкмо съм се опънал да поотдъхна...
П: - Оки, дай акъл за алармата ми? Ебава се нещо... прекъснало е някъде и не дава бензин, йок помпа да се обади? Дай акъл кой да режа (имаме тренировки за сапьори с него)
В: - Ква беше твоята? Аааа, сетих се. Търсиш там и този, кой е такъв и такъв цвят и взимаш този, който е друг цвят и свързваш към... (той хубаво ги каза кви цветове са, ама аз тогава не ги запомних, та сега ли). Разбра ли?
П: ..... Не, я пак или да режа наре д и да я заритвам
В: - Къде си?
П: - Тук (подземен паркинг някъде в София) и обяснявам. Ама между временно батерия капут. Дамн.
Звън от друг телефон:
П: - Батерия йок
В: - Оки, сещам се къде. Отивам до гаража и идвам до 15 мин.
П: - Оки Васе, чакам
Пия бира, лафя (около мен 4-ма майстори-разбирачи) и чакам...
Гледам и чакам.
Минаха 15 мин, че даже и 16 и.... Васето звъни, батерията капут отново, аре пак друг телефон и:
В: - Тук съм, къде сега?
П: - Ей тук, не там ве, сега налява, после надясно... виждаш ли
В: - Да бе сетих се, ей ме на
П: - Аааа видя те и аз.
1 vs. 1
П: - А здрасти
В: - Малеее (гледа каручката)
П: - Мда.
В: - Не я бях виждал!
П: - И аз...
Тук е мястото за обяснение: Освен че требе да оправи алармата, требе и да се запали колата. Ама половината от жиците ги нема. Нема и радиатори и сумати и глупости, то кола няма. Тоци поне има. Ама за кво?
Тръгва Васето и почва веднага (понякога не ми се радвам - пак остави подадената му бира). Ама вече се стъмнява. Рови, махна лалармата, махна и тоци, махна и кори. Пусна тоци. Пусна и централно. Ама йок.
Хммм. Почеса се. Вече съвсем се не види. Ама с Васето бяхме "Тюлени" и той е трениран... Кляка пак, рови, струва.... върти старт за пореден път и ..... О-о-о-о-о-о.....ЧУДО..... прекрасен звук..... откога жадувам да го чуя .....
Ееееххххх, тоя Васил..... за кой ли път ми спасява "гъзъ" (или дупето, както предпочитате). Всичко е ОК. Работи достатъчно дълго.
Васето вика: - Бегам, че...
П: - Ама как така, чакай, нали знаеш бира, туй-онуй
В: - Не и не
П: - Е вече не мога (винаги е бил скромен, та чак много), пак ми отказваш ве момко. Аман, пак ли? Хайде на бири и блондита... Дано Лили не чете, че тоз път ме уби вече.
В: - Нема, ще бегам, мини утре да се видим.
П: - Ееееее (сърдит). 10х Васе
В: - За нищо.
Сбогуване с целувки и всичките му салтанати.
Та ако не сте си отговорили, аз успях:
Много пъти съм заявавал че на Васил може да се разчита и като "разбирач" и като "колега-член", и като човешко отношение. Пак го заявавам, нищо че ми е приятел - нека и аз веднъж да бъда по-скромен. Дано и вие да можете да разчитате на него.
ВАСЕ, РАДВАМ СЕ ЧЕ СИ МИ ПРИЯТЕЛ. БЛАГОДАРЯ ТИ ОТНОВО. ЗАДЪЛЖЕН СЪМ ТИ. ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ МИ ПОМОГНА. МОЖЕШ ДА РАЗЧИТАШ НА МЕН (ти си знаеш).
КРАЙ.
ама не съвсем - да чете само Васето: Васе, аре на бири и .... [не се чете], само да не си се освободил.... Идааа
ЧЛЕН ЛИ..., ПРИЯТЕЛ ЛИ..., МАЙСТОР ЛИ....ИЛИ ПРОСТО ЧОВЕК???
- opipva4a
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ЧЛЕН ЛИ..., ПРИЯТЕЛ ЛИ..., МАЙСТОР ЛИ....ИЛИ ПРОСТО ЧОВЕК???
Последна промяна от opipva4a на Пет 24 юни 2005 9:29, променено общо 1 път.
- OzzY
- Автомобил:
- Двигател:
За голямо мое съжаление не съм от София (даже напоследък си мисля че не съм и в България),и не познавам лично Ваското.Само мога да му кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ за всичко! В 90% от случаите когато съм търсил помощ,той е бил насреща. Не става въпрос само за темите във форума, а и за въпроси на ЛС,на които получавам бърз и точен отговор веднага
. Васе,жив и здрав бъди! Beer

- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: ЧЛЕН ЛИ..., ПРИЯТЕЛ ЛИ..., МАЙСТОР ЛИ....ИЛИ ПРОСТО ЧОВЕ
opipva4a написа:Тук е мястото за обяснение: Освен че требе да оправи алармата, требе и да се запали колата.
ама не съвсем - да чете само Васето: Васе, аре на бири и .... [не се чете], само да не си се освободил.... Идааа
Aве вие нещо ме съмнявате, я кажете кое чуждо ФауВе обезвредихте

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами аз само ще спомена че през ден съм при него ама най-готино е като се ходи за мухабетец не че има много време и сигурно си вика ей го тоя пак тук ама и аз съм го признал просто не само като човек който много ги чатка нещата (МАЙСТОР (Васе знам че се дразниш ама питай хората те да кажат)) но и като ПРИЯТЕЛ. Страхотен е тоз ЧОВЕК и ако има някой дет да не го познава само може да завижда или да бяга до гаража да се запознава сам да се убеди.
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”