Въпрос за инвалидното право

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Bliznak
Автомобил: MK6 Golf GTI
Двигател: 2010

Въпрос за инвалидното право

Мнениеот Bliznak » Пет 24 юни 2005 11:10

Знам ,че са се изписали три тона по въпроса за инвалидното право...четох и научих почти всичко необходимо като документи. НО имам и въпрос...пише инвалида да не си е ползвал правото през последние три години...ами след като са минали 3 години не е проблем нали /защото аверчето в Германия дето ще ми внася ми каза че ще му трябва документ, че инвалида не е ползвал правото си...но не ми каза срокове/ А и дали само данните от личната картна ще са достатъчи там...за закупуване...както пишеше тук в една от темите?

Потребителски аватар
Pichaga
Антиспамър №1
Антиспамър №1
Автомобил: Opel Zafira B
Двигател: Z19DT
Контакти:

Мнениеот Pichaga » Пет 24 юни 2005 11:12

за инвалида трябва да се му минали над 3 години от последната кола, която е имал на негово име и сега да я няма де...иначе прави се едно нот. заверено пълномощно от името на инвалида на този който ще вкара колата, да я закупи от негово име и на митница ще се пусне МД от името на инвалида...
п.с. изприщих се от надписа ВАЖНО!!! реших че изборите се отменят :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Ninja
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ninja » Пет 24 юни 2005 11:29

Този документ се взима от социални грижи по местоживеене на човека-инвалид и за издаването му са необходими 3 работни дни, безплатен е. Ако имаш човек може и за 1 ден срещу малко кинти за почерпка.

Потребителски аватар
Bliznak
Автомобил: MK6 Golf GTI
Двигател: 2010

Мнениеот Bliznak » Пет 24 юни 2005 11:32

Извинявам се за пъвоначалния надпис ВАЖНО, но тази сутрин ми го казват това в последния момент, а искам да си вкарам колата възможно най-скоро /викам си - пак пречки ли ще има...писна ми/... Добре, че са минали 3 години...

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”