Днес ми направи проблем предното дясно стъкло, при опит да го сваля ,свали се до някъде и нещо изтрака и спря, машинката работи обаче не се помръдва, наложи се да го дърпам на ръка за да мога да го затворя.!
Някаква идея какво може да е.
Пламен Маджаров е ЧОВЕКЪТ.Бях днес при него.Беше блокирало предното ляво стъкло(Пасат В5).Изключителен професионалист!Разглоби всичко.Почисти насъбралата се ръжда по червяка,зацепи червяка под по-остър ъгъл,подмени елементи по модула,гресира и сглоби обратно и всичко за по-малко от 2 часа.Резултата-работещо перфектно ел.стъкло.Чест и почитания!Няма друг такъв в България.Евала!Повтарям се,но наистина няма друг толкова добър специалист в България.
Е да Маджаров е човека, верно е, ама момчето от Стара загора.Ще му излезе златно тва стъкло Намери си майсторче и да отвори кората и да види какво състоянието.Ама както казва Васко ще да е скъсано жило.То се сменя и си ОК
Колегата blinderмного точно го е описал,просто свалете кората и вижте жилото. Там е най честият проблем при нашите колички. Към колегата RA,
не е нужно пост с едно и също съдържание да го има в 5 раздела на форума. Повечето от нас знаят че Г-н Маджаров е цар на ел стъклата.
Преди 3 месеца - жила, водачи и ролка - около 100 и малко пари. Не помня точно. Като жилата са хубавия вариант (май титанивеи), ролката -2ра ръка (той я намери).
Като цяло до сега проблем не е имало. Пък и нали има 1 година гаранция .
100 лв иска италианеца за целия механизъм,- електроника, водачи, електромотор, жила и изобщо цялата глупост която ти трябва, за да се мести джама. Не продава отделно чарколяците. Не съм се пазарил за 100те лева че там като отида и нещо ме налазват нервите. 30лв обяви за монтаж едно момче, близо до сервиза на маджаров. Разлика между двувратите и четиривратите нямало (надявам се).
имам скасан +12V кабел на задна дясна врата, закачих го но май и смазване ще трябва /скърца като лада със зимни гуми в завой / на много кофти място се е скъсал кабела точно в основата на буксата която влиза в колонката. ще трябва да се мисли нещо
TURL написа:имам скасан +12V кабел на задна дясна врата, закачих го но май и смазване ще трябва /скърца като лада със зимни гуми в завой / на много кофти място се е скъсал кабела точно в основата на буксата която влиза в колонката. ще трябва да се мисли нещо