П.С. Ако може да давате инфо за сток коли (да не са пипани с "мръсни раце"
Max Speed-Golf KR...?
Max Speed-Golf KR...?
Здравеите не съм много редовен посетител на форума,но се надявам да дадете някой и друг отговор по темата.Интересува ме притежатели или фенове които са били в колата(да споделят)на каква максималана скорост са били свидетели от дадения автомобил и за каква дистанция е достигната тя да речем от примерно 40-50 км/ч.И искам да добавя,че на 26.06 след края на срещата на клуба и след срещата ни с Иво Турбото на по биричка:wink: на братовчед ми(Golf 2 KR) с неговия Голф от карулката на Църна Маца до към разклона за Голф игрището направи 220 '+' '-' 2-3 км по километраж и за съжаление се наложи да спираме за да се отклоним от магистралата...да ме хвърли до нас
. Та идеята ми е да споделите каква е максималната скорост,на този модел (по километраж),която сте постигали или виждали на живо...
)
Последна промяна от Vmax на Вто 28 юни 2005 13:11, променено общо 1 път.
MK2 написа:210 съм постигал като изключим,че веднъж на място на лед направих 240! Иначе реално погледнато повече от 220 е нереално!
Мерси,на Боби Голфа е доста запазен за годините си,та идеята ми беше да разбера,аджеба какъв му е тавана на това животно и дали може да мери сили с Астра C20XE. 10x отново МК2
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
с моя 220 ги правя навсякъде, стига да не е баир. По нагорнището преди тунела на Тракия, посока Пловдив - София - 190. По нанадлнището 230
но наистина тази скорост я постигнах по стечение на обстоятелствата
. При 230 оборотите бяха към 7500, което ме навежда на мисълтта, че беше точно преди да изключи.
Да не забравяме, че тази кола е препоръчително да се кара с 98+ бензин ...
musura написа:с моя 220 ги правя навсякъде, стига да не е баир. По нагорнището преди тунела на Тракия, посока Пловдив - София - 190. По нанадлнището 230но наистина тази скорост я постигнах по стечение на обстоятелствата
. При 230 оборотите бяха към 7500, което ме навежда на мисълтта, че беше точно преди да изключи.
Та КР-а не въртили до към 7200 или се бъркам
- ANDREYO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
дА но
да ама моя кр не изклу4жа 6то ва6те изклиу4ват????????????????? и стига до 8000оборота без проблем
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”