Здравейте колеги.За много години.Взех си колица, но не знам подробности за този двигател.Можете ли да му нахвърлите основните характеристики , като мощност ,качество на двигателя.
Питам защото не знам къде да търся тази информация,а така ще придобия основна представа за него.Предварително Ви благодаря
взех си VW Golf3 1,8 GT
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD

И за много години. GT е модификация на модела (Голф), а не на двигателя. Повече информация можеш да намериш ТУК. Е, на немски е, но който иска, може да разбере основните неща, а и пълно щастие няма.
Ето ТУК се вижда, че има 3 вида двигатели, поставяни на Голф 3 GT - 1,6 AFT 100 к.с., 1,8 ABS, ADZ, ANP - 90 к.с., и 2-литров 115 к.с.
Двигателят 1,8 90 к.с. се слави като един от най-добрите за тези години - почти вечен при правилна експлоатация, добри динамични характеристики, лесно се поддава на евтино газифициране, а е и доста разпространен.
Провери в големия талон на колата кой точно е двигателят, или в бележката за данъка, а също и по колата трябва да го пише поне на няколко места, и четеш за съответния двигател (не че има съществена разлика между тях - ABS, ADZ, ANP) - със сигурност има изписано много във форума.
Последна промяна от gr_kanev на Пон 14 яну 2008 9:24, променено общо 1 път.
-
- Автомобил: VW CADDY Ecofuel 08g
- Двигател: BSX
Ами какво да ви каже един новобранец
,колата е с 2 врати,джанти 15 BBS, и е на 270000 ,края на 1992 ел.стъкла.На бензин е само.Покарах я около 2000км и не забелязах да ми пада нивото на маслото,нито да лопа нещо по окачването.Със спортни пружини е.
Те първа ще пратя сравнения,защото другата ми кола е Ауди 80 2000 пълна инж , която имам от 6 години.Снимки още нямам, но работя по въпроса

Те първа ще пратя сравнения,защото другата ми кола е Ауди 80 2000 пълна инж , която имам от 6 години.Снимки още нямам, но работя по въпроса
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”