Инфо за Passat & Phaeton
-
- Автомобил: VW Passat 5 Variant
- Двигател: 1.9TDI
Инфо за Passat & Phaeton
Здравейте всички! На баща ми ще му сменят служебната кола с гореспоменатите Passat или Phaeton, но не се знае кой от двата модела ще е. Моля дайте информация за тях (Пасат-а ме интересуват последните два модела, този най-новия и предишния). Интересува ме повече вашият опит, а не толкова статиите по разни сайтове. Избор вероятно няма да има, така че коментари от сорта на "Фаетона е по-луксозен, земи него" са излишни, а и все пак знам горе-долу за какво става дума и какво са разликите в лукса и т.н. Благодаря предварително.
-
- Автомобил: VW Passat 5 Variant
- Двигател: 1.9TDI
Смисъла е който има опит с някоя от тези коли да сподели за какво става дума- как се държат на пътя, как им е поддръжката (ако му се е налагало), плюсове и минуси, да каже някой неща които разбираш когато покараш дадената кола и които не ги пише по списания и сайтове. Какво ви е харесало и какво не, разни такива неща...
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Така- мойте впечатления от файтона на дядо Мито-лека му пръст са крайно неприятни-мирише,друса,уплътненията се скапват бързо и духа отвсякъде
-влез в немски форуми и там питай-след 15 год ще мога да ти кажа за фаетона как вози ама дотогава на баща ти сигурно ще са му дали служебна ракета
К,во и да му дадът - на харизан кон зъбите се не гледат-все е VW ич да не се плаши а да си кара и като види колега с проблем да спира и да помага 

- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Mesada написа:Смисъла е който има опит с някоя от тези коли да сподели за какво става дума- как се държат на пътя, как им е поддръжката (ако му се е налагало), плюсове и минуси, да каже някой неща които разбираш когато покараш дадената кола и които не ги пише по списания и сайтове. Какво ви е харесало и какво не, разни такива неща...
На пътя се държеше невероятно(в Швейцария)аналогия може да се прави само с коли от неговия клас(С-класа,7серия,А8) подръжка не знам там е спакет 3 год нищо не плащаш

- izzo
- Автомобил: 96 Puntamera
- Двигател: diesel
- Контакти:
брато щу работи тейко ти та файтонка служебма ше му дават...
са ако и каеш че ше е таа каде ше я капарирам /:D/- W12-
тотално че ме посереш....
кфо са тие вапроси брато не знам, човеко по отгоре е прав - шу те ебе кфа е поддръжката као е служебна...
яз ако ми дадат служебна файтонка че я изнасилвам НОН СТОП...
за куркапан обаче карам служебен ван....
са ако и каеш че ше е таа каде ше я капарирам /:D/- W12-
тотално че ме посереш....
кфо са тие вапроси брато не знам, човеко по отгоре е прав - шу те ебе кфа е поддръжката као е служебна...
яз ако ми дадат служебна файтонка че я изнасилвам НОН СТОП...
за куркапан обаче карам служебен ван....
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Човече, темата ти е лишена от смисъл - хората го казаха и преди мене - служебна кола и поддръжка не са две неща, които вървят ръка за ръка. Караш и тва е. Не мислиш за поддръжка.
А може би баща ти ще си я взема за личен автомобил, ама тебе те е срам да кажеш така, щото струва страшно много пари... а никой няма да си вземе файтон за служебна - дори и президента. (те са с бронирани мерцедеси).
А може би баща ти ще си я взема за личен автомобил, ама тебе те е срам да кажеш така, щото струва страшно много пари... а никой няма да си вземе файтон за служебна - дори и президента. (те са с бронирани мерцедеси).
- izzo
- Контакти:
яз не верим фадаро му да си зима СОПСТФЕН файтон. no offense
:):D
а па ако дори и да зимга, ако има паре за файтонка -
чо те ебе сервизо бе... плус тфа колата си иде у гаранция....а!!!!
от себе си водим извод, шо мене башшата ако земе файтон
язе не че нема а се крием, ше си го напишем на челото с маркер
и че врекам сабота у дискотеката коуко моем ей!!!!!мани ташака...

а па ако дори и да зимга, ако има паре за файтонка -
чо те ебе сервизо бе... плус тфа колата си иде у гаранция....а!!!!
от себе си водим извод, шо мене башшата ако земе файтон
язе не че нема а се крием, ше си го напишем на челото с маркер
и че врекам сабота у дискотеката коуко моем ей!!!!!мани ташака...
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Така просто за фактология-ората си събраха пари и зимат коли-бегло познавам 2-3 ма с убави колици-Туарег бензин-тоа има бизнес с платове и псува,че не му напраили кака требе коженио сълон Screwy един друг пък винар-джагуар-шофьора му разпраа ,че е по-удобна за каране отколко за возене,на мойта шефа и си купил паджеро турбо нафта плюс спортен пакет сега е 140 к,с-возих се у нея и ревах като се качих на мойо голф-светлинни години разлика-сорри замечтах се -имат пари и пазаруват-ама с тая пуста бг гъзария- все да се изфиргаме
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Mesada написа:Смисъла е който има опит с някоя от тези коли да сподели за какво става дума- как се държат на пътя, как им е поддръжката (ако му се е налагало), плюсове и минуси, да каже някой неща които разбираш когато покараш дадената кола и които не ги пише по списания и сайтове. Какво ви е харесало и какво не, разни такива неща...
Смисъла явно е, че иска да подготви баща си психически за това, което го чака

Иначе не виждам смисъл да пускаш такава тема, при положение, че както сам отбеляза, нито от тебе, нито от баща ти зависи коя кола ще се вземе.
- izzo
- Контакти:
как да нема има сми, мое а не нае човеко
а дири мнение.....
но все пак, негро, ако вехтака ти верно че му даат
служебна кола и трее да рачи между фасатка и файтонка,
само ено че ти каам: БЕГИ БЕГИ БЕГИ БЕГИ БЕГИИИИ С ТОО ПАСАТ>>>
ако ти дават файтонка много барже я пали и гаааааааазззззззз
яко съм пристрастен

а дири мнение.....