Обещал съм утре да слагам централно на един роднина само че централното е с дистанционно и ще е без аларма. Малко се обърках от схемата която са дали за връзването.
orange ---------------------------- ACC
blue ---------------------------- DOOR SWITCH (T-)
red ---------------------------- +12V
black ---------------------------- маса
purple ---------------------------- PARKING LIGHT (+)
green ---------------------------- TRUNK OUTPUT (-)
white ---------------------------- START KILLER (-)
Та въпроса ми е кое къде да се върже.
ACC и +12V са на плюс, масата си е маса.
Какво ще рече DOOR SWITCH (T-)
PARKING LIGHT (+) - това аварийните ли се водят.
Също така какво са TRUNK OUTPUT (-) и START KILLER (-)
Малко помощ за една схема.
parking light са габаритите, door switch - прекъсвач на вратата. идеята е (поне това съм го виждал на доста коли) при отключване освен светлината в купето светват и габарити/лампи по дръжките на врати/лампи по огледалата и при отваряне на някоя врата се изключват.
trunk output - единственото ми обяснение тук е за отваряне на багажника, но незнам колата на която ще слагаш централно дали поддържа такава х3, повечето европейски коли не го владеят тоя трик.
start killer e ясно.
trunk output - единственото ми обяснение тук е за отваряне на багажника, но незнам колата на която ще слагаш централно дали поддържа такава х3, повечето европейски коли не го владеят тоя трик.
start killer e ясно.
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
старт килър се слага защото се има предвид заключване след подаване на контакт.
след което като загасиш-да ти отвори...
АЦЦ също е затова-контакт=заключ
не ги връзвай-няма сми.
Т- е бутона на вратите-за да не се заключва ако е отворена врата-нали шоферската не може да се заключи отворена и само бъзикаш централното.
паркинг лайт ги вържи на мигачите да намига. иначе ще всетка вътре и табло и све-нова година
.

след което като загасиш-да ти отвори...
АЦЦ също е затова-контакт=заключ

не ги връзвай-няма сми.
Т- е бутона на вратите-за да не се заключва ако е отворена врата-нали шоферската не може да се заключи отворена и само бъзикаш централното.
паркинг лайт ги вържи на мигачите да намига. иначе ще всетка вътре и табло и све-нова година

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”