ЛОКВА ...
ЛОКВА ...
карам джета 2 - 85 г и от известно време отзад дяснопред седалката след дъжд има голяма локва вода в краката .... от къде може да влиза...вътрешните уплътнения за вратите са здрави ..това горното не е много читаво ...???
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
При мене след дъжд локва става на шофьорското място... прецакано ми е уплътнението на стъклото и прозореца не се затваря добре и не пасва плътно... и вероятно ако разглобя вратата, което скоро смятам да направя, ще намеря нещо задръстено... поне при мен е така. Виж си уплътненията на прозореца, а най добре я закарай да я измиеш и докато я мият, стой вътре и гледай от къде ще потече...
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: ЛОКВА ...
damian написа:карам джета 2 - 85 г и от известно време отзад дяснопред седалката след дъжд има голяма локва вода в краката .... от къде може да влиза...вътрешните уплътнения за вратите са здрави ..това горното не е много читаво ...???
Я поогледал отдолу как е далинямаш някои дупчици. А може да забира от предният калник и да стича по пътя. Да нямаш разместена кора под предния калник?Или уплътненията да са зле?
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
georgipass написа:И аз имах проблеми с локвитеОказа се че проблема не е в уплътненията на вратите,а самите найлони които са на вратата(под кората)
При мен бяха скъсани на места и влизаше яко вода,така че не винаги е от уплътненията според мен
А как стига водата вътре във вратата? Нали пак някое уплътнение не е наред за да влезе вода? Или се телепортира и все пак найлоните са виновни?
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Значи излиза, че найлоните зад корите са скъсани и уплътненията на стъклата пропускат вода... поне аз мойто уплътнение го виждам, че е криво и когато отвън плиснат вода точно там, вътре шурти вода... така чи знам от къде ми идат бедите, но не знам какво да правя. Трудно ли е да махна корите, има ли нещо, което мога да объркам? Или да развинтвам където и каквото ми падне, щото днес съм решиб да разкостя вратата и ако има някакъв начин да запълня скъсания найлон с нещо... (а сигурни ли сте, че е найлон това дето седи там?) ...
- Harakiri1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз съм с Г2 , при мен също ставаше локва в краката назадното място от дясно
. От уплатнението на прозореца пропуска по малко вода !!! не от уплатнението на вратата. След една дъждовна нощ свалих корат и отвътре видях че има остатъци от нещо като найлон беше мокър, от там водата пада в/у кората и от нея се стича вътре в купето(отзад). Сложих найлон нов и го насочих към отводинителните дупки (при мен са три броя) те не бяха запушени но водата просто не стигаше до тях. Голям зор видях докато оправя таз гадория. 

- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- georgipass
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
VW_FEN написа:Разгледах днеска, по 3 винта от всяка страна... значи разглабям вратата, махам корите и слагам фолио на мястото на найлона...
Да,точно така само внимавай да не залепиш механизма за отваряне на вратата

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”