Малко питане...
Опитвам се да сабера подробна информация за синхро системата при ГОЛФ 2. Моля ако някой е срещал нещо в нeта да пусне адреса или линк към него за да го разгледам.
Конкретно ме интересува също и на колко мощен мотор може да издържи.
Частите за синхро знам, че са скъпи та за това моля да не се коментира.
Предварително БЛАГОДАРЯ.
PACO
Информация за СИНХРО-то
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
vaskoto1 написа:пацо голфа е с виско-аз на твое място бих се поинтересувал за шкодата тия по новите-те са с халдекс по добро е...
все по някъде ще има нещо морги ала-бала. знам че ще е трудно ама мисля че ще си заслужава...
Васе това с Халдекса е по-добро, ама е майка си и баща си, дори втора употреба под 2500 нема и това до колкото знам е за тези по-маломощните до 150 кс. За другите чух че примирно за Ралито на Цунами са сложили от Ауди ТТ но втора употреба към 3500~4000лв.
Виското е пълен шит. При по-сериозна работа се заргава и маслото вътре си променя вискозитета. От там и не може да разпределя като хората и си губи свойствата. Седи почти максимално зацепен докато не се охлади.
Не мисля, че е удачно ако искаш да го монтираш на по-мощен двигател. Ако това ти е целтта по-добре разкости някое Ауди - там средният е от първа класа (Торсен), а задният му е брат - Quaif.
Успех!
Не мисля, че е удачно ако искаш да го монтираш на по-мощен двигател. Ако това ти е целтта по-добре разкости някое Ауди - там средният е от първа класа (Торсен), а задният му е брат - Quaif.
Успех!
- paco
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ама хора...
Аз не питам какво да сложа а от къде да взема ИНФОРМАЦИЯ
Може и да сте прави ама и аз си знам кво праа
ИНФОРМАЦИЯ
ИНФОРМАЦИЯ
ИНФОРМАЦИЯ
ИНФОРМАЦИЯ
ИНФОРМАЦИЯ
ИНФОРМАЦИЯ
ИНФОРМАЦИЯ
ИНФОРМАЦИЯ
ИНФОРМАЦИЯ
ИНФОРМАЦИЯ
ИНФОРМАЦИЯ
ИНФОРМАЦИЯ
ИНФОРМАЦИЯ
ИНФОРМАЦИЯ
ИНФОРМАЦИЯ
ИНФОРМАЦИЯ
ИНФОРМАЦИЯ
ИНФОРМАЦИЯ
ИНФОРМАЦИЯ
ИНФОРМАЦИЯ
PACO
Аз не питам какво да сложа а от къде да взема ИНФОРМАЦИЯ

Може и да сте прави ама и аз си знам кво праа

ИНФОРМАЦИЯ

PACO
- tatenceto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ако не ти представлява трудност моля пратими го на toniaap@gmail.com за което ти благодаря предварителноprj57 написа:PACO, не знам как си със руския и дали ще ти е от полза ама ако дадеш един маил мога да ти пратя един фай със цялото синхро разкостено до гайка от скоростите, кардан, и задния диф.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”