Проблем1: на майка ми колата (пежо 106) трябва да мине на преглед. Има малко проблемче с ламарините (леко е ударена, изчукана, но не е боядисана), и ръчната е зле...
Проблем2: квитанцията за платен данък не е в мен.
Проблем3: няма никакво време през деня, мога да се изтичам само в обедната почивка или вечер след 6:00
Къде да отида за преглед, но да не ми раглеждат колата и да не искат квитанция за данъка, а направо да праскат лепенката на стъклото? И колко ще ми струва?
Ако някой има подобен познат/сервиз да пише ЛС
къде да отида за технически преглед?
- StreetThug16V
- Автомобил:
- Двигател:
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: къде да отида за технически преглед?
nii написа:Проблем1: на майка ми колата (пежо 106) трябва да мине на преглед. Има малко проблемче с ламарините (леко е ударена, изчукана, но не е боядисана), и ръчната е зле...
Проблем2: квитанцията за платен данък не е в мен.
Проблем3: няма никакво време през деня, мога да се изтичам само в обедната почивка или вечер след 6:00
Къде да отида за преглед, но да не ми раглеждат колата и да не искат квитанция за данъка, а направо да праскат лепенката на стъклото? И колко ще ми струва?
Ако някой има подобен познат/сервиз да пише ЛС
Дай я във Варна да я прекарам./ проблем 3/
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
nii написа:много благодаря на всички за отзивчивостта, но днес случайно се видях с един стар познат, който работи в някакъв сервиз и му дадох документите и прочее така че ПРОБЛЕМА Е РЕШЕН. Макар че няма да е лошо да си намерим някои клубен пич да прави прегледи на примоция...
Варма ОК 10тина лв на ръка и пей сърце стига да няма по голяма инфлация
- StreetThug16V
- Автомобил:
- Двигател:
- StreetThug16V
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил: Golf 6 Variant
- Двигател: CAXA 2012
изв се за латиницата,но в с Поликраище единствената налична клавиатура беше с полуизтрити клавиши-та значи официалната такса за преглед е 25лв,често за 5 отгоре(или 10-15) си спестяваш главоболятада ти говорят глупости разни гладни самозванци-разбирачи-служители Идваш при мен(може и не с колата-стигат ми копия от необходимите документи) 25лв,пием по една бира и Drive
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”