vasilev_racing написа:myrshavija написа:vasilev_racing написа:dj_tuhla написа:Е как стават на VW, като са 4 по 98 ?
ами малко по трудно но стават
Ша на светнеш ли?
има два начина единият е да навиваш болтовете един по един срещуположни по малко докато джантата прибере навиват се трудно но става, а другият продават се болтове за джанти с изместен център, всички отвори на джантите се препиляват към външната страна по 1мм и като навиеш болтовете центъра се измества и отива на леглото си и става
Стават ли 4х98 джанти на VW 4х100?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Стават ли 4х98 джанти на VW 4х100?
Ще съм благодарен на повече мнения.
- BAHKATA_TDi
- Автомобил:
- Двигател:
Защо приказвате глупости
изобщо пробвалили сте да кажете дали не става или тресе или бие ? Аз карам вече 5000 км и продължавам да карам с такива джанти, карал съм със 70 и със 170 ! Грам биене няма. Не говорете глупости преди да пробвате. Та джанти от фиат който са 4х98 СТАВАТ на главини 4х100. Карайте спокойно няма никви проблеми

- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
xP_NiRee написа:Защо приказвате глупостиизобщо пробвалили сте да кажете дали не става или тресе или бие ? Аз карам вече 5000 км и продължавам да карам с такива джанти, карал съм със 70 и със 170 ! Грам биене няма. Не говорете глупости преди да пробвате. Та джанти от фиат който са 4х98 СТАВАТ на главини 4х100. Карайте спокойно няма никви проблеми
да пробвали сме..
БИЕ!
!!има сериозни проблеми!!!
wili98 написа:xP_NiRee написа:Защо приказвате глупостиизобщо пробвалили сте да кажете дали не става или тресе или бие ? Аз карам вече 5000 км и продължавам да карам с такива джанти, карал съм със 70 и със 170 ! Грам биене няма. Не говорете глупости преди да пробвате. Та джанти от фиат който са 4х98 СТАВАТ на главини 4х100. Карайте спокойно няма никви проблеми
да пробвали сме..
БИЕ!
!!има сериозни проблеми!!!
Ми ако ти е била крива джантата много ясно че ще бие, с какъвто и размер да е междуболтовото разтояние. На мен не ми бие нищо

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”