въпрос за нафтата
- borkoyanchev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
въпрос за нафтата
Въпроса е малко тъп
но въпреки това ще питам: разчиствах в мазето и намерих 100-тина литра нафта
: ,но се оказа че е от тази която продаваха за горене в нафтовите печки
та въпроса ми е
- дали като я прецедя ще мога да я ползвам за голфа или е по-добре да не пробвам за да не го прецакам нещо?
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Така, няма да я продаваш-ако е бистра ---САМО ако е бистра като водица -прецеждай веднъж през фуния с метална цедка после през дамски чорапогащник,слагаш по 2 литра на всеки 50 нафта-двутактово масло-щото с годините си губи смазочните свойства и освен това ръгни няква добавка за нафта-лятна по 1 опаковка на 50 литра-после напояваш конете до гърловината на резервоара и Drive
Това е моето мнение ,ако искаш изчакай да видиш к,во ще кажат другите дизелджии!!!Ако те е страх-пусни ЛС да уговорим цена!!!
Това е моето мнение ,ако искаш изчакай да видиш к,во ще кажат другите дизелджии!!!Ако те е страх-пусни ЛС да уговорим цена!!!- Passat_vr6
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Passat_vr6
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
веселин
600-700лв Shocked Ремонтен комплект-100лв-труд до 200лв макс к,ви са тия 700 лв??????
Ами ще ти кажа само че ако нафтата е изгубила мазителните си свойства 80% ще се надере елемента на помпата който нов от БОШ струва 350-400левчета.
Не си мисли че на помпата само гарнитурите са проблем има много съставни части като Гърбична шаиба, елемент(наи важната част в помпата), ролки и т.н.
няма смисъл да говорим, ако разбираш от помпи и искаш да ме поправиш
(мисля че ще е трудно) Пиши на ЛС
600-700лв Shocked Ремонтен комплект-100лв-труд до 200лв макс к,ви са тия 700 лв??????
Ами ще ти кажа само че ако нафтата е изгубила мазителните си свойства 80% ще се надере елемента на помпата който нов от БОШ струва 350-400левчета.
Не си мисли че на помпата само гарнитурите са проблем има много съставни части като Гърбична шаиба, елемент(наи важната част в помпата), ролки и т.н.
няма смисъл да говорим, ако разбираш от помпи и искаш да ме поправиш
(мисля че ще е трудно) Пиши на ЛС

- scirocco gt
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: въпрос за нафтата
borkoyanchev написа:Въпроса е малко тъпно въпреки това ще питам: разчиствах в мазето и намерих 100-тина литра нафта
: ,но се оказа че е от тази която продаваха за горене в нафтовите печки
та въпроса ми е
- дали като я прецедя ще мога да я ползвам за голфа или е по-добре да не пробвам за да не го прецакам нещо?
Забрави!
- rmk
- Автомобил: KIA Sportage 3
- Двигател: 1.6 GDI
веселин написа:600-700лв: Ремонтен комплект-100лв-труд до 200лв макс к,ви са тия 700 лв??????
Малко е офтопик, ама да питам:
Какво включва ремонтния комплет на помпата, специално за старите дизели, като моя - 1V ?
Аз съм купувал единствено една втулка която е на лоста за подаване на газ, беше пластмасова от аутоплюс, друго за помпата никога не съм взимал, защото никога не се е чупила.
- Passat_vr6
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- borkoyanchev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- borkoyanchev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: