Здравейте
Та имам едно въпросче ма нека първо да си изплача мъката . Отивам аз онзи ден при леля ми в Люлин да я видя пък и колата им да видя щото предноя ден ги удариха и на връщане едно палаво камионче при разминаването пъдхвърли едно палаво камъче . Така яко ми фрасна въпросното камъче предното стъкло , че се наведох - резултата е ясен цъфна ми стъклото . Понеже нямам каско се е видело , че ще купувам стъкло . Не ми се иска да се изваждам 100 - 120 камъка ама айде то се е видело ( въпреки че мога и така да си карам спуканото не е много ).
Обаче питането ми сега е - имам винетка за цялата година Та как се процедира - свалям стъклото заедно с винетката и отивам в КАТ ли или какво? Ако некой е правил такава операция нека да ме ориентира.
Благодаря предварително
винетката и предното стъкло
Привет
Привет , гаден проблем е тожа , но си има решение. аз минах вече по тоси път и мисля че знам за какво иде реч. Значи имаш 2 варианта за действие . Легалния е отиваш в КАТ кудето ти пишат протокол за рожа че имаш счупен джам с винетка на него, С тоз протокол отиваш в Агенция по Пътишата където само и единствено с такъв протокол ше ти дадат безплатно нова винетка. Другия начин е - отиваш в Кобра примерно или където ще ти сменят джама и те с пистолет с гореш въздух награяват сжалят и залепят на новия джам винетката и си готов. Препоръчвам ти този начин - пести много време и разкарване
))
Упсех

Упсех
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”