предложение към администраторите на форума
- Радо Пеев
- Автомобил: Vw Golf MK3
- Двигател: ABF 2.0 16v GTI
предложение към администраторите на форума
Искам да направя нещо като допитване към членовете на форума и към администраторите.Възможно ли е да се направи нещо ,като отделна графа в профилите "приятели на потребителя"(или нещо от сорта) там да добавяме приятелите си тука ?
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- Радо Пеев
сажелявам мн не знаех под какво име да го търся в търсачката
делнете темата ...,
мерси мн колега
смисала е така ще може да се намираме по лесно на мен ми тярбваше един човек да го питам нещо и рових из целия форум докато го намеря понеже има най различни нокове и трудно се помнят всички.....
делнете темата ...,

мерси мн колега

смисала е така ще може да се намираме по лесно на мен ми тярбваше един човек да го питам нещо и рових из целия форум докато го намеря понеже има най различни нокове и трудно се помнят всички.....
Последна промяна от Радо Пеев на Съб 23 фев 2008 22:40, променено общо 1 път.
- Радо Пеев
не става въпрос за сайт за запознанства ... явно не мога да се изкажа добре за да не се караме както става в повечето случеи.... типично нашенска работа да делнат темата и всичко е ок
А аз иСкрено се извинявам
А аз иСкрено се извинявам
Последна промяна от Радо Пеев на Съб 23 фев 2008 22:48, променено общо 2 пъти.
izperkal` написа:не става въпрос за сайт за запознанства ... явно не мога да се изкажа добре за да не се караме както става в повечето случеи.... типично нашенска работа да делнат темата и всичко е ок
А аз изкрено се извинявам
пробвай с иСкрено

не аз мисля че правилно те разбирам но въпреки това нека не правим форума боза!
това кето аз бих предложил е онлайн статус на всеки потребител. а като си приятел с някой - пийте бира вечер

не го приемай като заяждане, просто си казвам мнението.
- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
so.sec написа:тъй като се обръщаш и към останалите потребители ще си кажа мнението а то е че това не е блог или сайт за запознанства, а авто форум.
мисля че нета е пълен с фейс-буук, сладури там разни и какви ли не други сайтове за приятелство, нека не правим и този такъв...
да махнат и личните ако искаш ???
аз докато разглеждам из форума си пиша с хората които познавам тук и е доста досадно като искам да пиша на някой да почна да го търся и т.н. докато ако се направи предложеното от колегата всичко ще бъде по бързо и приятно
идеята я подкрепям

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- Радо Пеев
XIKS написа:so.sec написа:тъй като се обръщаш и към останалите потребители ще си кажа мнението а то е че това не е блог или сайт за запознанства, а авто форум.
мисля че нета е пълен с фейс-буук, сладури там разни и какви ли не други сайтове за приятелство, нека не правим и този такъв...
аз докато разглеждам из форума си пиша с хората които познавам тук и е доста досадно като искам да пиша на някой да почна да го търся и т.н. докато ако се направи предложеното от колегата всичко ще бъде по бързо и приятно
идеята я подкрепямтрябва да има повече хора като теб които да мислят за развитието на форума и по малко които да пречат
всъщност това беше замисала.... ще си замалча,по добре нека и др-те да си изкажат менението
скайпа да не стана платен?
защо винаги реагирате остро на мнения които не ви допадат - колегата съвсем кротко и културно дава предложение, като се обръща и към останалите потрбители. аз като 1 малка част от това понятие си изказах по същия културен начин мнение, което явно не ви харесва
и наскочихте
моята презумпция е че това е много целенасочен форум и такъв трябва да остане. Функцията ЛС е на второстепенно ниво и на такова трбва да остане за да не обръщаме добрия форум в говорилня и чаталня. дал е Господ достатъчно програми за да си добавяте там приятелите и да чатите - skype, msn, ICQ, google talk...... нека форума остане форум
а предполага че когато искате да осъществите контакт с участник в определена тема от форума, може просто да отворите профила му и да му пратите ЛС, не е толкова трудно.
ако пък това не е случая, значи тематиката на чата ви не е проблем или въпрос от форума и не му е мястото тук
ето това е мнението ми, няма нужда да спорим за това, просто поствайте вашите мнения и приемайте обаче че има и различни от вашето такива
нищо по-нормално 
защо винаги реагирате остро на мнения които не ви допадат - колегата съвсем кротко и културно дава предложение, като се обръща и към останалите потрбители. аз като 1 малка част от това понятие си изказах по същия културен начин мнение, което явно не ви харесва

моята презумпция е че това е много целенасочен форум и такъв трябва да остане. Функцията ЛС е на второстепенно ниво и на такова трбва да остане за да не обръщаме добрия форум в говорилня и чаталня. дал е Господ достатъчно програми за да си добавяте там приятелите и да чатите - skype, msn, ICQ, google talk...... нека форума остане форум

ако пък това не е случая, значи тематиката на чата ви не е проблем или въпрос от форума и не му е мястото тук

ето това е мнението ми, няма нужда да спорим за това, просто поствайте вашите мнения и приемайте обаче че има и различни от вашето такива

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”