Искам не искам газ трябва да слагам.До тук добре,но.......
Живея в Габрово,където има точно 2-ма газаджии.По-добрия ми предлага "Stargas" на цена 420лв.Във В.Търново намерих най-хваленият майстор (на "самолета").Там ми предлагат "OMVL" на 370лв.
Казвайте какво да правя?За други марки и дума да не става при горепосочените майстори.Нямало да имата никакви други марки при тях.Това е!
Съвет за "газофициране"
- Syncro
- Автомобил: Passat 1.8T
- Двигател: ANB 1999
- Контакти:
Ами и аз за такива марки си мислех + BRC.
Тоя със "Stargas" ми вика "Кой ти е казал,че Ловато са по-добри?"То какво ли друго да ми каже де.
Относно идеята ти:ОК мислих го.Ей я къде е София.Често съм там.Минавам записвам се в някой сервиз посочен от вас.На датата отивам слагат ми я и след някой друг километър ми прави някоя мизерия - какво правя?Да тичам през 220км за рекламация?
Уфффф незнам.Клоня към тая "Старгаз",ама май никой няма да я похвали.Да му таковам на таковата и провинция!
Тоя със "Stargas" ми вика "Кой ти е казал,че Ловато са по-добри?"То какво ли друго да ми каже де.
Относно идеята ти:ОК мислих го.Ей я къде е София.Често съм там.Минавам записвам се в някой сервиз посочен от вас.На датата отивам слагат ми я и след някой друг километър ми прави някоя мизерия - какво правя?Да тичам през 220км за рекламация?
Уфффф незнам.Клоня към тая "Старгаз",ама май никой няма да я похвали.Да му таковам на таковата и провинция!

- zmej
- Автомобил: Audi 8D5 Quattro
- Двигател: AJL
- Контакти:
Re: Съвет за "газофициране"
Syncro написа:За други марки и дума да не става при горепосочените майстори.
Ами иди при други майстори! Да не мислиш, че газовото се разваля през ден? При правилна поддръжка/експлоатация ще забравиш, че го има. Ако ти го монтират (и след време настроят) читаво, проблем не трябва да очакваш. Успех!
п.с. на твое място не бих сложил изпарител с гумена преграда между газта и антифриза.
Препоръчвам ти Ланди Ренцо.Брат ми имаше Старгаз на Кадет и след това го премести на Сеат и не е имал проблеми, така че и той става.Другият модел който ти предлагат е по-неразпространен в БГ, което не значи че не е добър.
Доколкото знам в Севлиево е една от малкото метанстанции в Северна България и тя май е на Шопов.Щом се е хванал да работи с пропан-бутан и метан може и да има читав майстор.Поразпитай такситата в района (Габрово и Севлиево)-те почти сигурно са му клиенти поне за горивото.
Успех.
Доколкото знам в Севлиево е една от малкото метанстанции в Северна България и тя май е на Шопов.Щом се е хванал да работи с пропан-бутан и метан може и да има читав майстор.Поразпитай такситата в района (Габрово и Севлиево)-те почти сигурно са му клиенти поне за горивото.
Успех.
- didogn71
- Автомобил:
- Двигател:
само мога да ти кажа, че от рачо ,който е на коня по добър газаджия няма,аз ходих в севлиево щото имам пасат г60-и майстора там въобще не е наясно за този модел.ако искаш ланди-ренцо има в автосервиз "Бай Илия" на крушата до чевермето.миналата седмица газифицирахме 2 коли на приятели и са доволни много.но сега няма пък бутилки май..
- davidbros
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
netizen написа:Аз съм със StarGas <- грижи няма.
Втора година и аз. Нямам проблеми. Колата върви на пушка.
Като добавка имам и JetSpark.
Моето мнение е че много зависи от майстора. Донякъде от професионалното поставяне и повечко от настройката.
Доколкото си спомням представителите на StarGas навремето бяха по-консервативни по отношение на лизинги отстъпки /за таксиджиите става въпрос/ отколкото Ловато и Ланди ренцо и затова последните придобиха по-голямо разпространение и популярност. Като качество не се различават кой знае колко.
Търси читав майстор, проверен. Това е по-важното.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”