гуми дето не се пукат
гуми дето не се пукат
изгледаите целиа клип и коментираите има ли такива и за автомобил и какви пари ште са ако има http://vbox7.com/play:b5dc2c24
- marianchev
- Автомобил: Passat B5 + B6
- Двигател: AFN + BKP
По принцип има подобни гуми , които може да се карат и пукнати ,така наречените run flat tyres /не са с гел вътре,а са просто с по-твърда конструкция,която може да издържи теглото на автомобила и без въздух в тях/и стават колкото да се придвижиш с умерена скорост ако се пукнат,бмв серийно използват такива гуми за автомобилите си при най новите си модели Е-90,92,60 и т.н..По тестовете им дават недостатъци,че возят доста твърдо с тези гуми .Така,че се продават такъв тип гуми,само че се съмнявам да ти хареса цената им.Отделно от това пък си има спрей за спукани гуми,пръскаш през винтила и в гумата спрея се превръща в гел ,който запушва дупките.ФВ мисля,че предлагат такова нещо вместо резервна гума за европа,а нормалната резервна гума се води екстра
,този спрей пак е временно решение колкото да се придвижиш до най-близката гумаджийница .

незнам брат ама тоя като го гледам как гази по пироните и колко пъти. Направо се замислих много далбоко и широко искам такива и аз че аман от тез пирони онзи ден споках гума и знаш ли какво изкарах дамско токче от гумата металчето едно такова малко метално направо исках да иа изнасилия тая дет го е загубила
http://news.ibox.bg/news/id_530074582
Ето колеги това са гумите, мисля ама наистина цената ще е доста саленичка, според мен и на 2 сезона да сменяш такива гуми, по-добре карай на 5-6 месеца обикновенни и ходи ги прави по сервизите, пак ще ти е по-евтино
Ето колеги това са гумите, мисля ама наистина цената ще е доста саленичка, според мен и на 2 сезона да сменяш такива гуми, по-добре карай на 5-6 месеца обикновенни и ходи ги прави по сервизите, пак ще ти е по-евтино

- eos
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vw16v написа:Отделно от това пък си има спрей за спукани гуми,пръскаш през винтила и в гумата спрея се превръща в гел ,който запушва дупките.ФВ мисля,че предлагат такова нещо вместо резервна гума за европа,а нормалната резервна гума се води екстра![]()
Тоя спрей е няма такава мизерия. Супер трудно си оправяш гумата,а в много случаи даже и не успяваш

Немците са сметнали,че ще им е по-евтино да сложат един спрей + компресорче/made in china/.Аз сега отделно ще си купувам резервна 18" /107лв.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”