Луд умора нема.

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Луд умора нема.

Мнениеот °niksi° » Пон 01 авг 2005 2:56

Ако искате вервайте /вервайте ми :wink: :wink: / ама преди 5 минути се прибирам от гаража. Обаче пък за сметка на това голфчето е готово за каране. Остана само задната броня да се качи както и решетката между фаровете.
За който се чуди какво става да поясня, че вчера го пръсках голфчето /малко направи си сам беше, но като за пръв път, с кофти пистолет, загряващ компресор и малко на тъмно мисля добре се справих/. Освен това тавана ми се беше отлепил.
Та равносметката е следната. След като ни изгониха от Бояна онези "симпатяги" дето успяха да докажат къде е силата и как двама униформени могат да разкарат 100-ина човека, та след това се прибрах, ходихме с жената малко на разходка и към 23 часа се почна работата. Най лошото бяха комарите. Значи качих тавана, мокетите, седалките, уплътненията на вратите, 2 пъти разглобявах и сглобявах шибидаха, вързах си музиката, оправих си третия стоп, качих тия пластмасовите отзад в багазника, отпуших единия отточен канал на шибидаха и още други дребни работи. Мислех още нещо да свърша ама като видях че е станало 03:30 и се прибрах.
Това е втората му такава простотия - преди време в 12.00 часа през нощта реших че трябва да сменям накрайник.
Айде лека .........

Потребителски аватар
ickata
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ickata » Пон 01 авг 2005 7:35

Лошо няма, а някоя и друга снимка?

Потребителски аватар
L&R
Автомобил: CCC
Двигател:
Контакти:

Мнениеот L&R » Пон 01 авг 2005 9:00

Вечер се работи най -спокойно и аз понякога светя гаража до никое време ;). Е не че е много нормално амааааа

Потребителски аватар
BuGmaN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BuGmaN » Пон 01 авг 2005 11:41

Колко пъти и аз съм бил в бокса до по никое време, веднъж искарах до 4:00 и сега като се сетих, ми се прищя отново да замръкна, но скоро ще имам тая възможност. :lol: :wink:

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Пон 01 авг 2005 15:56

Верна си е приказката че ЛУД УМОРА НЯМА :twisted:

Потребителски аватар
teneketo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teneketo » Вто 02 авг 2005 8:40

Да вярно луд умора няма както е вярно , че и лудите не са на свършване :D
Колко пъти съм седел в бокса само аз си знам . Даже по едно време хита беше да вляза по светло и да изляза пак по светло.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”