Здравейте, VW- фенове! (Питане за Венто)
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте, VW- фенове! (Питане за Венто)
Обмислям закупуването на някакъв автомобил на старо и съм си харесал VW Vento, но ме притеснява високата средна цена (ок. 6000 лв.). Все пак ако има някои екстри, сигурно си заслужава, но тъй като никъде не успях да намеря информация за това, обръщам се към всички вас със следния въпрос: В стандартното оборудване на Vento (а следователно - и в обявените цени) включва ли се климатик и Airbag?
- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
Да бе много са вървежни!
Това е втората тема/запитване за bowdown VW Vento!
Само едно не ми е ясно климатика,че си е нужен ,нужен си е въпреки,че отваря ново перо за разходи без които може и да мине човек(ако няма климатик в колата),ама тези бегове за какво ти са и защо си склонен да плащаш и за тях.
Само едно не ми е ясно климатика,че си е нужен ,нужен си е въпреки,че отваря ново перо за разходи без които може и да мине човек(ако няма климатик в колата),ама тези бегове за какво ти са и защо си склонен да плащаш и за тях.
- zaio_baio
- Автомобил:
- Двигател:
FELIPE написа:Да бе много са вървежни!
А ти какво предлагаш? да му ги махнат и да намалят цената ли?

- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
Бе Вентото е страхотна кола, ако попаднеш на добър и запазен екземпляр и си го гледаш добре! Затова и имат търсене и държат цена - научиха се хората! Когато аз взех моето - в града имаше цели 3 (с моето). Сега са десетки.... Има и 5 учебни даже!
Аз вече 5,5г. си му се радвам и не ми създава никакви грижи! Има доста такива теми, просто потърси...
Моето е едно от 3-4, които съм виждал от Италия, които НЯМАТ климатик! И не е вярно, че от Италия колите са гадни, от Германия били супер...... ДО конкретния човек си е.
Аз вече 5,5г. си му се радвам и не ми създава никакви грижи! Има доста такива теми, просто потърси...
Моето е едно от 3-4, които съм виждал от Италия, които НЯМАТ климатик! И не е вярно, че от Италия колите са гадни, от Германия били супер...... ДО конкретния човек си е.
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
FELIPE написа:А ти какво предлагаш? да му ги махнат и да намалят цената ли?
Имам в предвид,че беците са хубаво нещо ,но ако не са в оборудването не е толкова фатално.
Даже изобщо...
Е ти точно най-важното казваш, че не е фатално.

Принципно АБС-а, ЕСП-то, Еърбеците, се водят екстри за сигорност, дори ако питаш мен в колите произведени след 2000 година не са толкова и екстри а необходимост....
А искам да ти кажа и че те спасяват животи, а ел.стъклата примерно, парктроника, ел.огледала и т.н... аз лично бих казал че без тях може.

- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
абе прочетох доста странни мнения.закво му е еър бег закво му е клима.решил е човека че ги иска тия неща вие го питате закво му е.мен по абсолютно същия начин ме питаха като си зимах голфа като ме заклеймиха за луд да дам толкова пари само за тия "нищожни екстри" ми то погледнато от такъв начин на мислене за кво са и ел стъклата като може и без тях за кво е и централното като може и без него.точно щото са ЕКСТРИ е ясно че може и без тях въпроса е дадения човек какво иска.друг е въпроса че при това зверско каране в наща мила родина еърбега си е животоспасяваща екстра.според мен и за него важи небезизвестната максима като за личното оръжие - "По-добре да го имаш и да не ти потрябва, отколкото да го нямаш и да ти потрябва".
поздрави на всички а на момчето ще му кажа че добре се е насочил голфа с раницата си е перфектен избор.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”