Открих, че нямам гаечен ключ за смяна на гума (ако спукам да речем).
Откъде мога да си купя такъв?
Гаечен ключ за смяна на гума
Ами от всякъде в общи линии - авто-магазини, Метро, Бриколаж. Аз само искам да те предупредя да не си купуваш от Бриколаж един специален тип ключ - един такъв с телескопична дръжка. Значи преди няколко години четох в "Направи Сам" къв готин бил този ключ и реших да си взема такъв, защото стария е много ръждясал. Накратко какви са му дефектите - първо не знам защо са направили ъгъла на "главата" (?) да не е прав, което е супер куцо - непрекъснато има опасност да изскочи от болта. Второ - май е от доста некачествен материал - успях да му поизкривя туй което захваща болта (бати какъв беден речник имам - помагайте...). Сачмичката която би трябвало да задържа гореупоменатото също не е много читава. И дръжката не ще да се застопорява, което също може да доведе до забавни контузии. Бе накратко - пълен боклук, много ме е яд, защото ако закъсам ще мога само да си блъскам главата с него. По-добре си вземи една кръстачка - хем ще можеш да я мяташ като шурикен по нахални катаджии.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Гаечен ключ за смяна на гума
За да не остане без джанти сложих секретни болтове на летите джанти на Голфретата 3 ка. И за да не се мъкнат 2 ключа или се чуди човек си купих 1 кръстачка, ама не китайка от 5 лв. Не ч е има нещо против самите жени китайки.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”