Да се оплача.....

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
tribalz
Автомобил:
Двигател:

Да се оплача.....

Мнениеот tribalz » Нед 07 авг 2005 15:20

Хорааа моето Венто го удари градушка колкото яице гуляма.Предния капак .. тавана,заден капак ...всичко ена дупки.Добре поне че стуклата са здрави.Но на много коли от града(това става въпрос за Димитровград) стъклата са изпочупени.И незнам сега дали ще може да се оправи,и дали Каското ще покрие някакви щети.Направо ми се плаче.. :(((( :weep: :weep:

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Нед 07 авг 2005 15:25

щом си с каско не се притеснявай колега въпреки че е огромна мъка да си видиш така коата съчувствам ти най-искрено. :cry: чувах след последната градушка в София че имало някакъв вакууумен метод за оправяне на такива неща нека някой по запознат да сподели.иначе кит и боя му е майката няма начин. :oops: успех и спокойно ламарини се правят не можеш да върнеш времето.

tribalz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tribalz » Нед 07 авг 2005 15:31

Вижте за кво става въпрос
[url]
http://nonez.hit.bg/DMC_0017.jpg[/url]

Потребителски аватар
Dodi_Dogg
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dodi_Dogg » Нед 07 авг 2005 16:41

Е те от това чудо най-мноо ме е страх, както нямам застраховкаа. Ако вида 4е заблъска така ше рискувам да излезна да си докопам колата и да е забутам некаде на сушина. Готов съм на саможертва за колицата си :?

Sisq0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sisq0 » Нед 07 авг 2005 16:48

Kozunak написа:чувах след последната градушка в София че имало някакъв вакууумен метод за оправяне на такива неща нека някой по запознат да сподели.
Да, има такава машина - вакуум нещо си се казваше .. обаче е ужасно скъпо "удоволствие" да си изправиш ламарините с нея. И доколкото имам спомен, застрахователите не искат да покриват поправка с такава машина (сетете се защо).
Мен ме валя мааааааалко по-дребна градушка тук във Варна. Нямаше къде да се скрия и беше голям ужаш да си в колата. Най-странното е, че имах после точно 2 малки вдлъбнатинки по Голфа, една на предния ляв калник и една на вратата на багажника. Не знам дали е защото я бях пастирал с една паста от Австрия която прави защитен слой, или защото колата е със здрави ламарини (Голф 2 '86г.) ...

Потребителски аватар
kris11
VW експерт
VW експерт
Автомобил: VW Sharan 7M8
Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
Контакти:

Re: Да се оплача.....

Мнениеот kris11 » Нед 07 авг 2005 16:53

tribalz написа:Хорааа моето Венто го удари градушка колкото яице гуляма.Предния капак .. тавана,заден капак ...всичко ена дупки.Добре поне че стуклата са здрави.Но на много коли от града(това става въпрос за Димитровград) стъклата са изпочупени.И незнам сега дали ще може да се оправи,и дали Каското ще покрие някакви щети.Направо ми се плаче.. :(((( :weep: :weep:

Mоите искрено съболезнования. И нас във варна миналата година през септември ни удари такова чудо.Успях да хвърля 3 шалтета в/у колата но яйцата ми раздраха дълбоко рамото, ръката .

Потребителски аватар
Jerom
Автомобил: Golf II
Двигател: RF
Контакти:

Мнениеот Jerom » Нед 07 авг 2005 16:57

Sisq0 написа: защото колата е със здрави ламарини (Голф 2 '86г.) ...
:wink:

tribalz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tribalz » Нед 07 авг 2005 16:59

Утре ще ходя до застрахователите да видим кво ше стане.И смятам вместо да правя предния капак .. направо да си намеря някакъф на старо и да го оправя.А за тавана ще му мисля .. Днеска разбрах,че тукашните майстори тенекеджии веднага вдигнали цените за ремонта.Ех Българска работа :(

Потребителски аватар
Jovany
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Jovany » Пон 08 авг 2005 7:59

По миналата година нали и в София имаше подобен кошмар :(
Колкото и смешно да звучи мой съсед като видя за какво става въпрос слезе долу и покри колата в меки одеала и успя да я запази невредима за разлика от колите на съседите и моята стара кола разбира се. Мисля и аз така да постъкя ако не дай боже ми дойде на главата.

tribalz
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tribalz » Вто 09 авг 2005 17:05

Един приятел слезнал да си покрива колата с одеяла и колата му се оказа по о4укана от мойта и със рани по ръцете кадето са го удряли топ4етата лед.. Така че въобще не слизам ....

Потребителски аватар
Jovany
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Jovany » Вто 09 авг 2005 17:10

Може и така да ми се случи ако пробвам знам ли ... :D :D :D

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”