Наводнения, задръствания и алтернативни маршрути!!!
- Bliznak
- Автомобил: MK6 Golf GTI
- Двигател: 2010
Наводнения, задръствания и алтернативни маршрути!!!
Виждам,че все още такава тема не е засегната напълно, така че бързам да я постна. Наложи ми се на два пъти да ползвам алтернативни маршрути и не е много приятно /да не говорим какво ще видите по пътя.../! По-важното е, че все на някой от нас ще му се наложи да пътува и е добре да ПОМАГАТЕ като пишете от всички краища на страната за да се знае къде са отбивките и какви особености има пътя.
Последна промяна от Bliznak на Пон 15 авг 2005 15:01, променено общо 1 път.
- Bliznak
Значи цялото Софиийско поле е залято и забравете за път около Кремиковци /в Петък вечер сигурно съм бил от последните минали...а колко аварирали имаше...не е истина/. Исках да изляза на магистрала Хемус,което ми струваше търпение и 2 часа и 20 мин... За да излезете към Плевен, Русе...Варна - ползвате пътя през Курило, Нови Искър...и минавате през Своге задължително /абе карате по дефилето, стръмничко, опасни завои...паднали камъни има и не е за подценяване - има и смелчаци ,които изпреварват колоните автомобили - бъдете нащрек/...стига се до Мездра, но преди това ви отбиват - навсякъде има полицаи /няма да се изгубите/...после минавате покраи Ботевград и се качвате на магистралата чак там...
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Отбиване от село Искър /пловдивско/
Наводнено и срутен мост доколкото разбрах ... ако някои иска да ходи на север от Плевен и пътува от Борован най-добре е да хване от Кнежа на север, покрай Ставерци /където също има наводнен мост/, Брегаре , после наляво/изток/ и Ореховица, след това по обратният маршрут. До Плевен или Д. Митрополия.
Ченгетата отбиват на юг, но от там се слиза чак през Луковит, щото има още един залят път и не може да се минава.
Това е което мога да ви кажа и още нещо по принцип...
За бога братя избягвайте да минавате по каквато и да е причина по пътищата около Криводол. Нищо че родата ми е в този край, по-добре бийте 50 км отгоре, и като време ще ви е по-бързо, да не говорим че няма знаци, пък за дупките /по скоро за останките асфалт/ не е за говорене.
Петрохан се минава, предвид че е много натоварено, и има и малко дупки, но се търпи.
И още нещо:
146 - СБА + 166 - МВР - дават информация, за това кой път може и кой не.. Още повече, че /Глобул/ редиректват номера към локаният клон демек са в час... Аз така се оправях, след 750 км из северозападна България
Ченгетата отбиват на юг, но от там се слиза чак през Луковит, щото има още един залят път и не може да се минава.
Това е което мога да ви кажа и още нещо по принцип...
За бога братя избягвайте да минавате по каквато и да е причина по пътищата около Криводол. Нищо че родата ми е в този край, по-добре бийте 50 км отгоре, и като време ще ви е по-бързо, да не говорим че няма знаци, пък за дупките /по скоро за останките асфалт/ не е за говорене.
Петрохан се минава, предвид че е много натоварено, и има и малко дупки, но се търпи.
И още нещо:
146 - СБА + 166 - МВР - дават информация, за това кой път може и кой не.. Още повече, че /Глобул/ редиректват номера към локаният клон демек са в час... Аз така се оправях, след 750 км из северозападна България
- Bliznak
Споко - пуснали са Хемус вече. Ето и малко повече инфо за пътищата, дано ви е от полза!
http://www.actualno.com/?act=news&id=21476
http://www.actualno.com/?act=news&id=21476
-
- Автомобил: Golf 6 Variant
- Двигател: CAXA 2012
аз вчера се прибрах от Горна Оряховица за 4 часа и малко,обикновено ми отнема 3 заедно с почивка по пътя.Хемус беше затворена малко след Ябланица и оттам започна кошмара-пълзят некви камиони,самоубийци правят рисковани изпреварвания/аз съм със стикер бебе и един малоумник с Г3 така ме засече,че ако карах малко по-бързо... много ми се искаше да го видя спрял някъде по пътя a boi de ама извади късмет келеша/
zord много точно е описал ситуацията само едно допълнение-около Своге съм карал 1 час първа,втора и много рядко трета
адски изнервящо е
zord много точно е описал ситуацията само едно допълнение-около Своге съм карал 1 час първа,втора и много рядко трета

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 14:15, променено общо 1 път.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 14:15, променено общо 1 път.
- Bliznak
http://www.actualno.com/?act=news&id=21637
Бих те посъветвал да ползваш магистралите...
Бих те посъветвал да ползваш магистралите...
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”