Някой да е слагал на скоро газова на golf 2 GTI?

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
mishu
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Някой да е слагал на скоро газова на golf 2 GTI?

Мнениеот mishu » Вто 09 авг 2005 12:30

Може ли да ми каже колко му е излезнала като пари, колко разход дава и колко се е загубила от мощността?
Малко тъпо е на пъргава кола да слагаш газова, но при тези цени на безина :horror: !!!

Потребителски аватар
lucifer_pl
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lucifer_pl » Вто 09 авг 2005 21:38

Да колега съгласен съм за цените.Та аз сложих газ преди около 2 седмици. Изглежда странно но очаквах да е много по зле но не е загубила много от възможностите си въпреки че се усеща, но нито мерише нито нещо прекъсва. За пари 460 лв сложих БРЦ в Ловеч
ето ти телефон 0887816055 Слави много е способен успех :!:

Потребителски аватар
lucifer_pl
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lucifer_pl » Вто 09 авг 2005 21:42

Извинявай забрайх за разхода ми около 12 в града говорим в София и около 8 - 9 чисто извънградско при положение че на две три места настъпвах малко над 180 :lol: и бяхме двама души

Потребителски аватар
La4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот La4o » Сря 10 авг 2005 15:26

Аз съм с газ от 1 година и нямам проблеми, в Плевен ми излезна 320 кинта с Волтрон изпарител. Няма проблеми с вървежа ако отворя кранчето ще върви даже повече от на бензин, но ми е регулираха на газ анализатора да върви едно към едно като на бензин и ми харчи максимум 12 градско с ръчка и някой път и под 8 извън града като карам с 90 - 100, средно 10 ка. Аз съм мноо доволен, тези който са против газта си знаят, аз не виждам некви огромни минуси само плюсове, особенно като ида на бензиностанзията. GTI на газ си е класика , караш евтино , а всъщото време летиш, пък и винаги мога веднага да превключа на бензинец, става за секунди. Тва е от мен :D

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”